Tom Holland
Volledig scherm
Tom Holland © EPA

‘Spiderman’ Tom Holland keert sociale media de rug toe: “Kom in neerwaartse spiraal terecht”

CelebritiesTom Holland zal de komende tijd niet te vinden zijn op social media. De 26-jarige Spider-Man-acteur heeft een pauze ingelast om op zijn ‘mentale gezondheid’ te letten, legt hij uit in een video op Instagram.

 1. Dan toch geen ‘Tomdaya’-baby: Zendaya drukt zwangerschapsgeruchten de kop in
  Celebrities

  Dan toch geen ‘Tom­daya’-ba­by: Zendaya drukt zwanger­schaps­ge­ruch­ten de kop in

  “Is Zendaya zwanger?!", was de prangende vraag van veel nieuwsgierige Twitteraars. Sinds de actrice (25) de liefde vond bij haar ‘Spider-Man’-tegenspeler Tom Holland hopen de fans -niet eens stiekem- op een liefdesbaby. Enkele TikToks en tweets lieten ‘Tomdaya’-fans hun harten sneller slaan. Maar die worden nu toch teleurgesteld wanneer Zendaya zelf de geruchten afwimpelt. “Dit is waarom ik niet op Twitter ga. Er worden wekelijks dingen verzonnen, voor geen enkele reden.”
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 3. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.