Studio 100
Volledig scherm
PREMIUM
© Studio 100

Spektakelmusical ‘Daens’ hervat met slechts met 70 procent capaciteit: “Vaccin zou verplicht moeten worden door de overheid”

ShowbizzDe tribunes rijden. Jelle Cleymans (35), Free Souffriau (41) en co zingen en acteren weer. ‘Daens’ herleeft na anderhalf jaar verplichte stilte. Maar slechts op 70 procent van de capaciteit en dus nog niet voor een volle rendabele zaal. “Het is tenminste wel een begin”, stelt Hans Bourlon (59). Vanaf september hoopt hij op volle kracht te draaien. “Ik roep iedereen op om zich te laten vaccineren. Enkel zo geraakt onze sector uit dit drama.”

35 reacties

 • Mathilda Van Overloop

  4 weken geleden
  Inderdaad dan waren we allang uit de miserie.
 • linda coninckx

  1 maand geleden
  Verplichten en anders blijft je maar thuis
 • Peggy De Weerdt .

  1 maand geleden
  Een vaccin verplichten gaat niet omdat noch overheid noch producent enige verantwoordelijkheid wil nemen als het misloopt plus vaccin blijkt nu steeds meer maar tijdelijke bescherming te geven en niet bestand tegen verschillende varianten. Door al dit kan het vaccin helaas niet verplicht worden. Mensen schijnen niet veel van wetgeving te kennen.
 • gustaaf carpels

  2 maanden geleden
  Tja het vaccin zal de verspreiding niet tegen gaan maar de gevaccineerden zullen niet meer ziek worden of minder hard zodat ze niet in het ziekenhuis moeten blijven en dat is toch veel beter dan de ziekenhuizen zo te belasten dat andere hun noodzakelijke operaties Niet kunnen krijgen. Ik heb het ook niet zo voor de heer bourlon maar iedereen is vrij om zelf musicals te organiseren en te investeren in deze vorm van cultuur.
 • james vroman

  2 maanden geleden
  alleen in open lucht of verbieden ...
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.