Studio 100
Volledig scherm
PREMIUM
© Studio 100

Spektakelmusical ‘Daens’ hervat met slechts met 70 procent capaciteit: “Vaccin zou verplicht moeten worden door de overheid”

ShowbizzDe tribunes rijden. Jelle Cleymans (35), Free Souffriau (41) en co zingen en acteren weer. ‘Daens’ herleeft na anderhalf jaar verplichte stilte. Maar slechts op 70 procent van de capaciteit en dus nog niet voor een volle rendabele zaal. “Het is tenminste wel een begin”, stelt Hans Bourlon (59). Vanaf september hoopt hij op volle kracht te draaien. “Ik roep iedereen op om zich te laten vaccineren. Enkel zo geraakt onze sector uit dit drama.”

35 reacties

 • Mathilda Van Overloop

  3 weken geleden
  Inderdaad dan waren we allang uit de miserie.
 • linda coninckx

  3 weken geleden
  Verplichten en anders blijft je maar thuis
 • Peggy De Weerdt .

  1 maand geleden
  Een vaccin verplichten gaat niet omdat noch overheid noch producent enige verantwoordelijkheid wil nemen als het misloopt plus vaccin blijkt nu steeds meer maar tijdelijke bescherming te geven en niet bestand tegen verschillende varianten. Door al dit kan het vaccin helaas niet verplicht worden. Mensen schijnen niet veel van wetgeving te kennen.
 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  Tja het vaccin zal de verspreiding niet tegen gaan maar de gevaccineerden zullen niet meer ziek worden of minder hard zodat ze niet in het ziekenhuis moeten blijven en dat is toch veel beter dan de ziekenhuizen zo te belasten dat andere hun noodzakelijke operaties Niet kunnen krijgen. Ik heb het ook niet zo voor de heer bourlon maar iedereen is vrij om zelf musicals te organiseren en te investeren in deze vorm van cultuur.
 • james vroman

  1 maand geleden
  alleen in open lucht of verbieden ...
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Wie zijn de drie nieuwe druivenplukkers in Thuis? “We hebben elk een ‘edgy’ kantje”
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  4

  Dit zijn de drie nieuwe gezichten in 'Thuis': “We hebben elk een ‘edgy’ kantje”

  Belangrijk moment vanavond in Thuis. Na het vertrek van een resem acteurs, krijgt de populairste soap van het land er een nieuw jong trio bij. Dinsdag debuteerde Ilias al en deze avond is het de beurt aan Niels en Silke. Maar wie zijn die drie nieuwe acteurs echt, kunnen ze echt druiven plukken en zorgen ze voor nog meer intriges? Desna en Senne voelen het drietal aan de tand in deze nieuwe Showbits.
 3. Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’
  Play
  TV

  Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’

  Een rollercoaster van emoties in de derde voorronde van ‘Belgium’s Got Talent’ vrijdagavond. Ruth Beeckmans (39) had de slappe lach, An Lemmens (41) was diep geraakt na een emotionele act, Bart Peeters (61) pinkte voor het eerst een traantje weg en Davy Parmentier (38) kroop op de jurydesk van enthousiasme. Ook voor de kandidaten zorgde het imposante podium voor extra stress. Zo dreigde een black-out de 22-jarige Arthur te nekken.