Spectaculaire ‘Lion King’-show opnieuw te zien in Disneyland Paris

Beeld uit de 'Lion King'-show.
Disneyland Paris Beeld uit de 'Lion King'-show.
Vanaf vandaag, zaterdag 15 augustus, kunnen de bezoekers van Disneyland Paris opnieuw naar shows gaan kijken in het park. Zo komt het verhaal van ‘De Leeuwenkoning’ met Simba & co weer helemaal tot leven op de planken tijdens ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’. Met de nodige gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in achting.

Zo zijn de zitplekken in het Frontierland Theater, waar de show vier keer per dag wordt opgevoerd, anders ingedeeld om voldoende fysieke afstand tussen de bezoekers te creëren. Tijdens de voorstelling is het verplicht om een mondmasker te dragen vanaf de leeftijd van 11 jaar en na elke show wordt de zaal grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Ook moet je reserveren via de Lineberty-app om zeker te zijn van een plekje.

In ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ brengen zangers, dansers en acrobaten, verkleed als onder anderen Simba, Rafiki, Timon en Pumbaa, de beroemde scènes uit ‘De Leeuwenkoning’ weer helemaal tot leven met een originele twist. Ook de bekende hits uit die film, waaronder ‘The Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’, mogen niet ontbreken op het podium. Dit spektakel werd vorig jaar voor het eerst opgevoerd in het Franse park tijdens ‘The Lion King & Jungle Festival’ en was een gigantisch succes. Voor dit jaar hebben de makers lichtjes gesleuteld aan de show met onder andere nieuwe choreografieën en kostuums. 

Lees ook: 

Disneyland Paris viert ook dit jaar Halloween en Kerstmis

Hakuna Matata: Disneyland Paris doet even al je zorgen vergeten met Lion King-show
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • David Coningx

    We hebben deze show daarstraks gezien en toegegeven, echt wel spektakel te zien!! Enige minpunt (voor sommigen): De afstand t.o.v. anderen. Het klopt dat er links en rechts een plaats wordt vrij gehouden. Maar voor je en achter je zitten de mensen op 30-40cm.