Songfestivalwinnaar Måneskin maakt statement in Polen: 2 groepsleden delen innige kus op het podium

MuziekTwee bandleden van de Italiaanse groep Måneskin, de winnaars van het Songfestival, hebben een duidelijke boodschap de wereld in gestuurd tijdens een concert in Polen. Frontman Damiano David en gitarist Thomas Raggi gaven elkaar een kus op het podium.

3 reacties

 • c g

  1 jaar geleden
  Thans Italië is ook serieus homofoob land hoor. Dat zou nu eens een statement zijn om daar in hun eigen land elkaar een smakkerd te geven. Love is love
 • Michel Janssens

  1 jaar geleden
  Super statement 👍🦠🌈
 • Joan Lute

  1 jaar geleden
  Het zou mooi zijn moest om te beginnen heel de EU een unie zijn waar naast algemene wettelijke erkenning ook maatschappelijke erkenning van eender welke vrijwillige relatievorm ongeacht geaardheid tussen meerderjarigen de norm is. Nu is vaak hand in hand lopen al een probleem en lopen werknemers vaak risico op basis geaardheid hun job te verliezen. Tevens wordt je als gehuwde gay man 8 op 10 als vrouw aangesproken als je in hoedanigheid echtgenoot een bedrijf opbelt tot vervelens toe .
 1. 'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”
  Play
  Showbits
  1

  'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”

  Topfictie op vrijdagavond op VTM. Dat is nieuw, maar na de start van ‘The Voice van Vlaanderen’ kan je inderdaad kijken naar de eerste aflevering van ‘Billie vs Benjamin’. De serie die draait rond een ‘rechtse zak’ en ‘linkse trut’ was eerder al een groot succes op Streamz, maar wordt nu ook uitgerold op VTM. De serie is vorig jaar al uitgeroepen tot beste televisieserie van het International TV Series Festival in Berlijn. Showbits spreekt met de hoofdrolspelers Ward Kerremans en Charlotte Timmers, onder meer over de pittige seksscènes.
 2. Indrukwekkende voor en na: Inge’s huis is onherkenbaar na het ingrijpen van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’
  TV

  Indrukwek­ken­de voor en na: Inge’s huis is onherken­baar na het ingrijpen van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

  Het verbouwteam van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ had een duidelijke missie tijdens hun eerste aflevering: overleden papa Thijs’ werk afmaken en de ziel die hij in de woning stopte in ere houden. Kleine Noah’s slaapkamer werd volledig ondergedompeld in Minecraft-stijl en mama Inge kreeg een volwaardige slaapkamer waarin ze door het dakraam naar de sterren kan kijken. Missie geslaagd? Bekijk hier de onthulling.