Somber afscheid: enkel dochter en schoonzoon aanwezig op begrafenis Liesbeth List

ANP Kippa
Liesbeth List is afgelopen zaterdag gecremeerd. De plechtigheid was in zeer kleine kring: enkel haar dochter Elisah en schoonzoon Marc waren aanwezig tijdens de ceremonie. Nadere details wil de familie niet delen, meldt een woordvoerder van de nabestaanden. De zangeres en actrice overleed woensdag op 78-jarige leeftijd in haar slaap.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De familie denkt nog na over vorm en inhoud van een herdenkingsplechtigheid voor List. Intimi en collega’s van Liesbeth List krijgen “zeker” de mogelijkheid de zangeres te herdenken. Of ook het publiek de mogelijkheid krijgt de zangeres te herdenken is nog niet besloten, zei de woordvoerder van de familie.

Wanneer een bijeenkomst plaatsvindt, hangt af van het verloop van de coronacrisis. De familie wil dit het liefst zo snel mogelijk doen, maar vanwege de uitbraak van het longvirus mogen voorlopig geen grote groepen mensen bijeenkomen.

LEES OOK: 

Hugo Camps brengt een ode aan Liesbeth List: “Alleen al hoe ze het podium opliep, opende het hart”

Klappen incasseerde ze met de ijzeren glimlachGrande dame Liesbeth List overleden op 78-jarige leeftijd

Liesbeth List.
ANP Kippa Liesbeth List.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Benny Coomans

    dit geldt de dag van vandaag voor iedere sterveling bekend of niet RIP