Solden bij de Pfaffs: villa alwéér in prijs verlaagd

De Scheirder
Jean-Marie en Carmen Pfaff geraken maar niet af van de twee villa’s die ze al geruime tijd proberen te verkopen in Brasschaat. Daarom beslisten de Pfaffs om de vraagprijs voor hun pand in de Guyotdreef nog eens te laten zakken.

Voor de villa in de Guyotdreef - waar de realityreeks rond de Pfaffs zich groten- deels afspeelde - vraagt de familie nu nog 695.000 euro. Dat is 100.000 euro minder dan een maand geleden, en 200.000 euro minder dan eind 2017. In 2009 bedroeg de vraagprijs nog 1.850.000 euro.

De villa aan de Kleine Heide moet overigens 845.000 euro opbrengen, tegenover 895.000 voordien. De makelaars die zich bezighouden met de verkoop zijn Lindsey Pfaff en Dave Volders, de dochter en schoonzoon van Jean-Marie.

De villa van de familie Pfaff in de Guyotdreef.
Foto De Scheirder De villa van de familie Pfaff in de Guyotdreef.23 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Elle Devee

  Toonbeeld van slechte smaak. Typisch parvenu rijk. Wie wil dat nu kopen?

 • chris delanghe

  Die denken dat ze aan de cote d'azur zitten met een kasteel. Toonbeeld van slechte smaak en vraagprijs véél te hoog.

 • Cor Dierckx

  Onderhoud onderhoud alle dagen een huisverzorgster een tuinman en ga maar verder. Ik denk alleen de allerrijksten nog.Algemeen hier staan veel villa's al jaren te koop wie wil ze nog?

 • Karine Roeland

  Kelly sprak toch al dat ze geïnteresseerd is in een nieuwe reeks van de Pfaff? Haar dochter probeert ze ook (dankzij foto's in badpak) te promoten. waarschijnlijk zoeken ze een nieuwe bron van inkomsten, want de villa's raken maar niet verkocht.

 • Eric De landtsheer

  Wat dacht men. Omdat de soap er afspeelde, ging het cultureel erfgoed worden van UNESCO?