Exclusief voor abonnees

Soapacteurs al twee weken noodgedwongen thuis: “Ik val terug op een uitkering”

Peter Bulckaen, Annick Segal, Jeroen van Dyck
VRT, Kristof Ghyselinck, photonews Peter Bulckaen, Annick Segal, Jeroen van Dyck
De opnames voor de soaps liggen helemaal stil en dus zitten veel acteurs thuis zonder iets om handen. Voor de ene een welkom moment van rust, voor de ander een reden tot paniek. Wij polsten met enkelen hoe ze er voor staan.

24 april, dat is de datum waarop zowel ‘Thuis’ als ‘Familie’ hun laatste aflevering van het seizoen zullen uitzenden. Geen échte seizoensfinales, maar wel afleveringen met een spannend slot. De kijkers zullen hun favoriete soap dus met een cliffhanger zien eindigen, maar voor de acteurs zit het werk er al even op. De opnames van de soaps liggen ondertussen al twee weken stil. Wij polsten bij Annick Segal, Peter Bulckaen, Jeroen Van Dyck en Annie Geeraerts hoe ze er voorstaan.

Annick Segal: “ Ik ervaar dit soms zelfs als nieuwe wittebroodsweken”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jacques hottelet

  Als je goed wil verdienen moet geen acteur worden ,of probeer het in Amerika daar krijgen ze tot 100.000 Dollar per aflevering .(stond in Dag Allemaal)

 • Babooke Katoo

  Iedereen verdient zijn brood anders de 1 is acteur de andere pasldanser de andere gigolo als ge maar u inkomen hebt geld valt niet zomaar uit de lucht

 • Viviane Roels

  En als je hun ziet in een interview bij hun thuis zijn het huizen om achter over te vallen, klagers hebben geen nood, stoefers geen brood zei men vroeger

 • LUC VAN DER VEKEN

  En dan? Wat is het probleem?

 • marc cauwenbergh

  Hebben die dan niks opzij gezet en alles opgeleefd .