Snoezig! Dit BV-prinsesje viert haar eerste communie in Disney-stijl

Het zal misschien niet de grootste dag uit de rest van haar leven worden, maar haar jurk heeft er wel alle schijn van. Als een echte Disney-prinses mag deze BV-dochter (7) dit weekend haar eerste communie vieren, dat kan natuurlijk niemand anders zijn dan....

De dochter van fashionista Tanja Dexters: Valentina! De ex-Miss België deelde op Instagram deze überschattige foto van haar oogappel die zowat wordt opgeslokt door roze tule. 

De foto werd enige tijd geleden genomen. Het feest zelf gaat namelijk door in de tuin van Tanja's zus en dat is in vol prinsessenthema. “Het wordt een heus prinsessenparty in de tuin van mijn zus met een taart en springkasteel van Disney. En overal in de tent zullen er foto’s van Disneyland Paris ophangen", vertelde Tanja al in Story.

Tijdens de kerkelijke plechtigheid droeg Valentina de (iets minder fashionable) verplichte schooloutfit.

Congratulations Valentina ! #firstcommunion A big 💖 for my Little V @littlevdexters #biggirl

Een foto die is geplaatst door null (@tanjadexters) op

Het belooft alvast een onvergetelijk weekend te worden voor Tanja en 'de liefde van haar leven'. 

Schuldgevoelens

Afgelopen week was Dexters een hele week te gast bij Gert Late Night, de talkshow van Gert Verhulst. Daar vertelde ze openlijk over haar liefde voor Valentina en hoe schuldig ze zich voelt tegenover haar dochter, omdat ze er naar eigen zeggen zo lang over doet om de breuk met Valentina's vader Miguel te verwerken. Haar nieuwe vriend helpt daar ongetwijfeld bij maar ook die brengt de nodige obstakels met zich mee omdat die 19 jaar jonger is, aldus Dexters. 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Manou Stevens

  In Disneyland mag je niet van de paadjes af. Meisje staat in een grasperk. Denkt mama Dexters dat ze (weer) meer mag dan een ander?

 • Shakira moessa

  Erg om zo'n marginale moeder te hebben...

 • Vicky van Dyck

  Seg mensen , tania is ook maar een trotse moeder , wat is daar eigenlijk mis mee ?

 • gerda peeters

  Het kind zelf ziet er niet echt gelukkig uit...Beetje triest.

 • WILLY ZACHEL

  Wat een afschuwelijk jurkje !En omdat de foto vanuit een totaal verkeerde hoek is getrokken lijkt het nog mottiger dan het is