Marcelo Ballardin vertelt in Dag Allemaal over z'n ijzersterke relatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcelo Ballardin vertelt in Dag Allemaal over z'n ijzersterke relatie. © Kristof Ghyselinck

‘Snackmasters’-winnaar Marcelo Ballardin over zijn echtgenoot: “Achter de schermen regelt hij alles”

ShowbizzZijn restaurant Oak is een jaar volgeboekt, zijn brasserie draait goed en straks ligt zijn eerste modecollectie in de winkels. Om maar te zeggen dat topchef Marcelo Ballardin (40), die triomfeerde in ‘Snackmasters’, geen tijd overhoudt om zich voor te bereiden op zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’. “Ik ben er héél bang voor”, geeft hij toe. Verder vertelt de keukenprins over z’n grote liefde Dominik en hoe het eraan toegaat in z'n keuken: “Vroeger werd ik snel boos en durfde ik hard te zijn tegen m’n personeel.” 

2 reacties

 • Henri Poireau

  2 maanden geleden
  Lijkt mij een grappige kerel!
 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  Zijn restaurant oak is top !
 1. Metejoor gezicht van BOB-campagne nadat vriend aangereden wordt door dronken chauffeur: “Weer leren stappen op zijn muziek”
  Showbizz

  Metejoor gezicht van BOB-campagne nadat vriend aangereden wordt door dronken chauffeur: “Weer leren stappen op zijn muziek”

  Joris Van Rossem (30), beter bekend als zanger Metejoor, is dit jaar het nieuwe gezicht van de Bob-campagne. Een rol die hem na aan het hart ligt. Twaalf jaar geleden werd zijn goede vriend Rob Van Dijck (30) aangereden door een dronken bestuurder en raakte zo voor het leven verlamd: “Na jaren van revalidatie heeft hij zijn eerste stappen weer gezet op de muziek van Metejoor”, aldus Kelly, de vriendin van Rob.