Slongs eert Nelson Mandela en Dalai Lama in haar eerste boek

Dieter Bacquaert
We kennen Slongs allemaal als de Antwerpse rapster met de Griekse roots, maar binnenkort gooit ze het over een andere boeg. In september brengt de artieste immers een eigen boek uit, getiteld ‘Lacht nor mij’.

In het boek vertelt Slongs waarom ze altijd zo opgewekt en positief is. “Het vraagt gewoon een beetje toewijding en zelfreflectie. En af en toe los met je smoel tegen de muur lopen”, aldus Charissa Parassiadis, Slongs echte naam, in de Gazet van Antwerpen. “Wat al mijn helden en heldinnen gemeen hebben, is dat ze hun eigen geest leerden kennen. Om daarna heilzame eigenschappen als vriendelijkheid en mededogen te versterken, en negatieve zoals haat en hebzucht te stoppen. Om te zoeken naar wat ons verbindt en niet naar wat ons onderscheidt.”

Ze wil die helden ook graag eren. Onder anderen Nelson Mandela, Jezus en de Dalai Lama passeren de revue. “Elk op hun manier hebben die helden mij gevormd, van onzekere puber tot vreedzame krijger.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lange Wapper

    daar zat ik nu al heel mijn leven op te wachten