Slechts één koppel blijft samen na 'Blind Getrouwd': “Het voelt goed nu”

Vijf maanden na het experiment blijven Line en Victor nog als enige koppel over in Blind Getrouwd. De twee besloten tijdens het beslissingsmoment om getrouwd te blijven en investeerden sindsdien in hun relatie.

“Na een gesprek ergens half januari is het vanaf toen wel de positieve kant opgegaan. We hebben toen gezegd: we gaan het allemaal positief benaderen en in plaats van altijd over je gevoelens te praten ook eens goed lachen met elkaar”, aldus Victor. “Sindsdien is het allemaal met kleine stapjes naar boven gegaan.”

En die kleine stapjes wil het koppel ook in de toekomst blijven nemen. “We gaan verder doen zoals we bezig zijn”, zegt Line. “We gaan samen dingen doen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat samen tof vinden en omdat het goed voelt nu. Zo kunnen we iets uitbouwen.”

Ook Victor is het daarmee eens. “Ik denk dat het onze kracht is dat we allebei op een tempo zitten dat goed voelt voor ons. En dat we niet het gevoel hebben dat we een megastap moeten nemen om er nieuw leven in te blazen.”

De andere koppels

Line en Victor blijven zo als enige koppel over. Na Joris en Annelies en Lenny en Jolien, besloten ook Tim en Elke en Stijn en Joke om niet langer getrouwd te blijven.

VTM2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Maria Scheuts

    De persoon die mij het meest kan bekoren is Stijn, hij gedraagt zich het meest natuurlijk. Ook Tim is aantrekkelijk. Elke en Joke lijken mij veeleisende dames, goed verscholen achter hun vlotte maniertjes. En Annelies gedraagt zich heel theatraal en komt na een tijd irritant over. De overige kandidaten spreken mij niet echt aan.

  • Anne Kastelijns

    De vonken moeten er afspringen of het huwelijk is gedoemd te mislukken. Typisch voor mensen die niet klaar zijn voor het huwelijk. Mijn man werd mijn vriend, liefde groeide, verliefdheid kwam véél later en ondertussen 20 jaar samen. En de basis is nog steeds de goede match en niet de voorbijgaande verliefdheid! Echte liefde is zoveel beter!