Marthe en Hanne in ‘K2 zoekt K3'
Volledig scherm
Marthe en Hanne in ‘K2 zoekt K3' © VTM

Slechte kijkcijfers voor ‘K2 zoekt K3' in Nederland

TVVrijdag ging het tv-programma ‘K2 zoekt K3' in Nederland in première. Maar onze noorderburen bleken niet bepaald geïnteresseerd in de show. Dat meldt Televizier. 

 1. MEDIAWATCHERS. “Chapeau van Gert Verhulst om zo naast Hugo te staan en te knuffelen”
  PODCAST

  MEDIAWAT­CHERS. “Chapeau van Gert Verhulst om zo naast Hugo te staan en te knuffelen”

  Zaterdagavond werden de allereerste Kastaars! uitgereikt, en ‘De Mediawatchers’ waren erbij. Desna Lespinoy en Mark Coenegracht volgden de show in het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs op de voet, en geven hun ongezouten mening in onze mediapodcast. Ze waren getuige van het emotionele moment waarbij Hugo Sigal voor het eerst zonder zijn ‘Colleke’ zong, en getroost werd door Gert Verhulst - “het emotionele hoogtepunt dat de show nodig had” - en verklaren de opvallende aanwezigheid van Niels Destadsbader. Verder hebben ze ook hun bedenkingen bij het stemproces. “We gaan nooit weten hoe de kijkers echt gestemd hebben.”
 2. Zoon van overleden Gina Lollobrigida boos over testament: “Er werd misbruik gemaakt van haar kwetsbaarheid”
  Celebrities

  Zoon van overleden Gina Lollobrigi­da boos over testament: “Er werd misbruik gemaakt van haar kwetsbaar­heid”

  De Italiaanse actrice Gina Lollobrigida stierf eerder deze maand op 95-jarige leeftijd en liet miljoenen achter. Normaliter zou haar erfenis naar haar enige zoon Milko Skofic (66) gaan, al blijkt nu dat haar 60 jaar jongere minnaar Andrea Piazzolla (35) ook een deel krijgt. Dat vindt haar zoon oneerlijk: “Gemanipuleerd om haar miljoenen aan hem te geven.”