Ivor en Isabel uit 'B&B zoekt lief' zijn nog steeds samen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivor en Isabel uit 'B&B zoekt lief' zijn nog steeds samen. © vtm

‘Slavendrijver’ Isabel vond dan toch de liefde bij Ivor in ‘B&B zoekt lief’: “De vonken moeten wel nog een vuurtje worden”

TVHaar deelname aan ‘B&B Zoekt Lief’ was niet onbesproken. Kijkers noemden Isabel Van Ootegem (58) een sergeant of slavendrijver, en ook enkele kandidaten waren niet helemaal tevreden met de gang van zaken. Maar kijk: Isabel vond toch de liefde bij ‘Nederbelg’ Ivor (56). Het koppel vertelt in ‘Dag Allemaal’ over hun relatie, de kritiek en hun toekomstplannen. “Toen ik zag hoe mijn hond op Ivor reageerde, zat het meteen goed.”

 1. Hoogmoed bij Jens Dendoncker en Jeroen Verdick voor ‘Het Jachtseizoen’: “We eisen 50.000 euro cash als we winnen”
  Play
  Showbits

  Hoogmoed bij Jens Dendoncker en Jeroen Verdick voor ‘Het Jachtsei­zoen’: “We eisen 50.000 euro cash als we winnen”

  In ‘Het Jachtseizoen’ gaan deze week comedians Jens Dendoncker en Jeroen Verdick op de vlucht voor de jagers. Showbits volgde opnames afgelopen zomer. Start het duo met een weldoordacht plan aan het avontuur of leggen ze hun lot in de handen van toevallige passanten? En hoe intimiderend vinden ze de roast door Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop? En hoe schatten de twee elkaar capaciteiten in? Ontdek het in een nieuwe Showbits.
 2. Natalia combineert 'The Voice' met mama-zijn: "Dat is soms niet gemakkelijk. Als ik maar voldoende slaap heb”
  Showbits
  2

  Natalia combineert 'The Voice' met ma­ma-zijn: "Dat is soms niet gemakke­lijk. Als ik maar voldoende slaap heb”

  ‘The Voice Van Vlaanderen’ pakt uit met twee primeurs. Dit seizoen met niet één, maar twee afleveringen per week en met twee nieuwe coaches. Het promospotje hiervoor nam Natalia trouwens op in de Showbits-studio. Het moment dus voor Desna om haar te strikken voor een gesprek over The Voice en over hoe ze haar drukke carrière combineert met mama zijn van intussen 2 kinderen.
 3. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.