Jennifer Hough - Kenneth Petty & Nicki Minaj
Volledig scherm
Jennifer Hough - Kenneth Petty & Nicki Minaj © rv

Slachtoffer van verkrachting door echtgenoot Nicki Minaj geeft interview: “Ik ben er klaar mee altijd bang te zijn”

CelebritiesIn 1994 werd Jennifer Hough (43) het slachtoffer van verkrachting door Kenneth Petty (43), de echtgenoot van Nicki Minaj (38). De vrouw heeft nu een interview gegaan over het voorval. Volgens Hough probeerden Petty en Minaj haar te dwingen haar beschuldigingen in te trekken.

0 reacties

 1. Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulstjes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben
  Play
  TV

  Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulst­jes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben

  Tijdens de eerste show van ‘The Masked Singer’ was er alvast een personage waarvoor elke kijker in zwijm viel. Leeuw had iedereen met zijn dansmoves tijdens ‘I Was Made For Loving You’ van Kiss meteen mee. Ook op sociale media wordt het figuurtje gretig besproken. Niet alleen de zwoele heupen houden fans bezig, maar ook in de tips denken ze iets te hebben herkend. Volgens verschillende speurgroepen zou in het filmpje van Leeuw zowel de titelsong van ‘Thuis’ als ‘De Verhulstjes’ verwerkt zijn. Op een bepaald moment is namelijk de tekst ‘Hier staan mijn klapdeurtjes altijd open ... Want zo zijn wij’ te horen. Maar even later zegt Leeuw ook: “Mijn thuis is mijn saloon. Waar iedereen me kent en ik altijd kan zijn wie ik ben.”
 1. GEZIEN? ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Leve het goed gemaakte, dartele entertainment”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Leve het goed gemaakte, dartele entertain­ment”

  VRT-CEO Frederik Delaplace droomde al lang van een shiny floor show, en die ziet hij nu ook werkelijkheid worden. ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ belooft glitter en glamour, maar ook pakkende, emotionele momenten op de openbare omroep. En een flinke dosis Niels Destadsbader, die zoals geweten een flink stukje kan zingen, maar in dit programma danscoach van dienst is. Hoe brengt hij het ervan af? “De eerste aflevering gaf alle criticasters in één vloeiende dansbeweging lik op stuk.”