Play4
Volledig scherm
© Play4

Slachtoffer van spiking getuigt bij Gert en James: “Ik kreeg een shotje en even later werd alles zwart”

ShowbizzIn ‘De Cooke & Verhulst show’ werden de uitspraken van Johan Derksen uitgebreid besproken. De 23-jarige Margo was te gast bij Gert en James. Zij werd zelf het slachtoffer van spiking en haar zus liep de kamer binnen toen ze verkracht werd. “Ik ben beginnen roepen tegen die jongens en ik heb hen van mijn zus getrokken.” 

3 reacties

 • Fanny Konings

  11 maanden geleden
  De reacties van de omstaanders zie ik meer uit pure domheid maar de dader zelf ? Je bekent zomaar niet , totaal geen schuldinzicht en dacht de verkrachters te ondersteunen zelfs, hopelijk alsnog aangifte en met de tijdsgeest? Wel nog een duidelijk sanctie
 • Jan Dejaegere

  11 maanden geleden
  Veel vlugger en harder straffen voor daders die zo iets doen. 10maanden n'a de feiten en onder zoek is nog niet afgerond, da kan toch niet
 • wim CLAES

  11 maanden geleden
  Het wordt eens tijd dat we ons als een beschaafde maatschappij gaan gedragen en verkrachting en aanranding serieus gaan nemen. Daarom dringen minimum straffen zich op, schuldig minstens 5 jaar effectief. Te veel rechters leven in een droom wereld waar ze denken dat 3 jaar voorwaardelijk een zware straf is. Ook burgerrechtelijk zware boetes,de meeste slo hebben jarenlang begeleiding nodig.dit kan niet blijven duren!
 1. Helene Fischer van ‘Atemlos’, de schlagerkoningin die meer verdiende dan Céline Dion: “Ze zette punt achter relatie voor haar acrobaat”
  PREMIUM
  Muziek

  Helene Fischer van ‘Atemlos’, de schlagerko­nin­gin die meer verdiende dan Céline Dion: “Ze zette punt achter relatie voor haar acrobaat”

  De kans is reëel dat u nog nooit van Helene Fischer (38) gehoord heeft. Nochtans mag de Duitse schlagerkoningin, bekend van de oorwurm ‘Atemlos durch die Nacht’, zich een van de best verdienende vrouwelijke artiesten ter wereld noemen. In 2018 streek ze zelfs meer poen op dan supersterren als Britney Spears (41) en Céline Dion (54). Ook haar nieuwste tournee ‘Rausch’ spijst haar bankrekening verder aan, al start de concertreeks wel in mineur. Maak kennis met Duitslands populairste zangeres, wiens relatiebreuk alle covers van de weekbladen sierde en die nadien letterlijk in de armen viel van een nieuwe liefde. “Ik heb me een tijdje ontzettend leeg gevoeld.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Cabaretier en schrijver Wim de Bie op 83-jarige leeftijd overleden
  Showbizz

  Cabaretier en schrijver Wim de Bie op 83-jarige leeftijd overleden

  Cabaretier en schrijver Wim de Bie is maandag op 83-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Den Haag. Dat maakt omroep VPRO bekend. De Bie ging de laatste jaren gebukt onder ernstige gezondheidsproblemen. De legendarische tv-maker kreeg grote bekendheid als lid van het duo ‘Van Kooten en De Bie’. Samen maakten ze satirisch theater en verzorgden in de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 iconische televisieprogramma’s.