Situatie tussen Annelies en Joris beroert ‘Blind Getrouwd’-kijkers op Twitter: “Wees nu eens content!”

Annelies en Joris
VTM Annelies en Joris
In de ‘Blind Getrouwd’-aflevering van gisteren werd duidelijk dat de kloof tussen Joris en Annelies steeds dieper wordt. De Antwerpse jongeman kocht tientallen witte rozen voor zijn vrouw, maar die was daar niet mee opgezet. “Hij verstikt me”, klinkt het. Ook bij de kijkers lopen de meningen uiteen over wie nu gelijk heeft in de kwestie.

Joris filmde zichzelf met zijn telefoon toen hij ‘s avonds laat tientallen witte rozen in de lavabo van de badkamer klaarlegde voor zijn vrouw. Toen Annelies de volgende dag wakker werd en de rozen in de badkamer van hun appartement zag liggen, was het enige dat ze kon uitbrengen dat het er niet zo veel moesten zijn en dat ze geen vaas had. 

Al enkele afleveringen lang geeft de Limburgse aan dat ze de verliefde gevoelens nog niet kan beantwoorden en dat ze tijd nodig heeft. Joris daarentegen springt met beide voeten vol in het avontuur en wil volledig gaan voor zijn relatie met Annelies. Maar hoe meer moeite hij lijkt te doen, hoe verder Annelies zich van hem verwijdert. Veel ‘Blind Getrouwd’-kijkers nemen een duidelijke stelling in.

De tientallen rozen die Joris aan Annelies gaf.
VTM De tientallen rozen die Joris aan Annelies gaf.

“Psychopaat”

“Ze zegt amper ‘dank u’ en legt de rozen nadien als een verwend nest op de grond? Stop ermee Joris, ze trekt toch op niets”, klinkt het onder meer over Annelies. Of “Wees eens content!” en zelfs “Ze is een psychopaat”. De kijkers raken niet uitgepraat over het bloemenincident. “Legt ze die nu serieus op de grond?”, valt er bijvoorbeeld te lezen. En “Ik ben blij dat ze eens een goeie stoemp krijgt” (de twee gingen ook samen boksen, red.).

(Lees verder onder de tweets).

Vermoeiend

Ondanks de vele harde commentaren op de reactie van Annelies, zijn er evenveel kijkers die haar heel goed begrijpen. “17 ongekuiste boeketten in de lavabo als ze net gezegd heeft dat hij te verstikkend is? Komaan Joris...”, klinkt het bijvoorbeeld. Of “Joris is een ‘deb’, dit kunnen ze Annelies toch niet aandoen?” Veel kijkers snappen het gedrag van Joris niet. “38420 boeketten rozen aan Annelies geven nadat ze al 38420 keer aangaf dat ze zich wat verstikt voelt, dan ben je een idioot” of “Ik vind Joris minstens zo vermoeiend als Annelies met zijn gepush.”
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Brigitte Fl

  Je weet het volgens mij binnen de aantal nannoseconden of je gevoelens hebt voor iemand of niet... Of iemand de looks heeft wat je verlangde... . Volgens mijn bescheiden mening hoogstuitzonderling 1 koppel red het in dit seizoen... Eerder 0 zelf ... BTW als je begin te ergeren aan iemand mag die nog een diamanten ring naast die rozen leggen.... WaT er niet is van de eerste nannoseconden zal er ook nooit meer komen al boksen ze 15 rondes

 • mich lee

  Als je mee doet met dit programma en je vind een knuffel na 2 weken te snel, dan zity je in het verkeerde programma. Na 5 weken moet je imers beslissen of je getrouwd blijft of niet.

 • Patrick Vriends

  Belachelijk programma tot en met.

 • SERGE VOERMANTROUW

  Voor sommigen, vrouwen en mannen. Kan je nooit goed doen. Nooit, wat je ook doet

 • danny duncan

  die twee passen toch ook totaaaal niet bijéén, heb zo het stiekeme vermoeden dat de programma makers deze twee bijeen hebben gezet om de kijkcijfers een beetje op te drijven, hehehe