Siska Schoeters wil nog aflevering van ‘Durf te vragen’ maken over haar zwangere zus: “Die doet dat helemaal alleen…”

ShowbitsHoeveel taboes zijn er nog in de wereld? Meer dan je zou denken, want ook voor het vierde seizoen van ‘Durf te vragen’ hadden Siska Schoeters en haar redactie meer dan voldoende onderwerpen. En vaak zijn dat nog verrassende keuzes. “De aflevering over lesbische vrouwen is één van de beste ooit geworden. Gewoon omdat er toch nog altijd vragen blijven, die je niet durfde te stellen”, vertelt Siska. Ze geeft ook al een hint over een aflevering die zelf nog graag zou maken en dat is een opvallend persoonlijke keuze. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

7 reacties

 • Albert Leenders

  5 maanden geleden
  Ik ben het helemaal eens met Jan baroen de tv programma's trekken de laatste tijd op niks en inderdaad herhaling op herhaling en tien keer dezelfde films spelen.ik kijk alleen nog het nieuws en uiteraard netflix.alles gaat tegenwoordig over seks en marginale figuren zelfs de schaarse spelletjes worden altijd gespeeld door bv s .eet programma's zijn er ook te veel en heeft mijn inziens geen meerwaarden op tv.en dan die eindeloze reclames die je op elke Vlaamse tv zijn er te veel aan.
 • Jan Baroen

  5 maanden geleden
  Het is inderdaad heel triestig gesteld met de programma’s op de Belgische zenders. We volgen al de mug, de brandweer, de politie, de pechverhelping, de noodcentrale, de spoeddienst, de immokantoren, de renovatie van huizen, enz. Daarnaast nog spel, quiz en praatprogramma’s, afgewisseld met talloze herhalingen van herhalingen of een film van 30 jaar oud. Proficiat aan de programmamakers, het trekt inderdaad op niets!
 • Ludo Van Campfort

  5 maanden geleden
  een programma maken wat het bezien nog waard is is niet meer van deze tijd heb ik de indruk, het is triestig gesteld met TV , herhalingen van herhalingen en voor de rest ??? totaal niets van waarde
 • Monique Moens

  5 maanden geleden
  En de oppervlakkigheid groeit. Wat ze allemaal uitvinden om kijkers te lokken. Lees de dag allemaal of de story. Is hetzelfde als deze programma's en kost geen electriciteit.
 • Claude Van Isterdael

  5 maanden geleden
  De nieuwste trend in arm tv-land, na de familiebezoeken in de States, hun overleden familieleden nu de zwangere zussen, wanneer een reeks over hun favoriet paard, kat of goudvis ?