Siska Schoeters, 'De vijver van Siska', vanaf 4 juli op Radio 2
Volledig scherm
PREMIUM
Siska Schoeters, 'De vijver van Siska', vanaf 4 juli op Radio 2 © VRT

Siska Schoeters presenteert nieuwe radioshow: “Toen ik opnieuw laat moest werken, hing mijn zoontje huilend aan de telefoon”

showbizzZeventien jaar werkt Siska Schoeters (38) voor de radio, maar nu heeft ze de heilige graal beet. Met haar nieuwe programma ‘De vijver van Siska’ op de zaterdagochtend van Radio 2 zal ze wekelijks een miljoen luisteraars bereiken. “Of ik druk voel? Een huilend zoontje aan de lijn krijgen die vraagt waar ik blijf, dat is veel erger.”

 1. “Eén dag nadat ik ‘Eurosong’ verloor, belde Amerika”: Belle Perez heeft alles te danken aan haar grootste hit ‘Hello World’
  PREMIUM
  Muziek

  “Eén dag nadat ik ‘Eurosong’ verloor, belde Amerika”: Belle Perez heeft alles te danken aan haar grootste hit ‘Hello World’

  Nummers als ‘Que viva la vida’ bezorgden Belle Perez (44) recordnoteringen in de hitparade en deden haar vijf keer na elkaar de Zomerhit winnen. Toch koestert de latin queen ‘Hello World’ nog het meest, vertelt ze in onze reeks ‘Vlaamse artiesten over hun grootste hit’. Ze maakte dankzij het nummer een waanzinnige periode mee in Amerika. “Plots stond mijn idool Anastacia naast me in de lift.” Al duurde dat mooie liedje niet lang...
 1. Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedaflegging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”
  Showbizz

  Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedafleg­ging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”

  Zo klein als Vlaanderen is, zo groot kunnen Vlamingen zijn. Toen hij 18 jaar was, wist Tom Eerebout uit Bredene niet wat hij wilde doen met zijn leven. Op zijn 25ste was hij plots de stylist van Kylie Minogue en nog eens vijf jaar later werd hij één van de twee hoofdstylisten van Lady Gaga. Zijn meest recente wapenfeit gaat nu ook de wereld rond: de opvallende maar veelgeprezen outfit die de zangeres droeg tijdens de eedaflegging van Joe Biden.
 2. Katja Retsin blikt met dochter Milla vooruit naar haar plechtige communie: “Dankzij een talentencoach is ze enorm opengebloeid”
  PREMIUM
  Showbizz

  Katja Retsin blikt met dochter Milla vooruit naar haar plechtige communie: “Dankzij een talenten­coach is ze enorm openge­bloeid”

  Milla (11), de dochter van Katja Retsin (48) en Jan Schepens (50), is een sandwichkind. Ze moet de spotlights met andere woorden vaak afstaan aan oudere zus Manou (15) en jongere broer Matisse (7). Maar in 2021 krijgt zij de meeste aandacht, nu ze haar plechtige communie doet en naar het middelbaar gaat. “Ze staat steeds meer op haar strepen en dat is mooi om te zien”, vertelt Katja. Al zorgde de coronacrisis ook al voor traantjes bij het gezin Retsin. En dan is er nog de financiële impact. “In maart zit Jan exact één jaar zonder inkomen. Extra’s zitten er op dit moment niet in.”
 1. Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatiecentrum
  Play
  covid-19

  Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatie­cen­trum

 2. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show