Jan De Meuleneir/Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir/Photo News

Siska Schoeters over moeilijke start bij StuBru: “Staan huilen in de gang”

ShowbizzIntussen is ze een meer dan gevestigde waarde in de radiowereld, maar Siska Schoeters (38) moest ooit net als iedereen via ‘start’ passeren. En die beginjaren bij Studio Brussel liepen niet meteen van een leien dakje, vertelt ze in Het Nieuwsblad. “Ze bleven maar zeggen dat ze niet overtuigd waren.”

3 reacties

 • Frans Vercaemer

  3 jaar geleden
  Je weet met momenten niet meer of je radio op Radio 2 of op MNM staat, het is in ieder geval meestal geen Radio 2 muziek meer. Ik dacht dat er momenteel met STU BRU, MNM etc genoeg zenders waren voor de jonge mensen, maar blijkbaar moeten de ouderen hun plan maar trekken. En een ratel als Siska kan ik ook best missen, die moet in Amerika in zo een verkoopzaal gaan werken!
 • Herman Van Landeghem

  3 jaar geleden
  Je bent een mooi en spontaan meisje, ik geniet er steeds van om je op TV te zien!
 • Greta Dendas

  3 jaar geleden
  Toffe dame, die zichzelf blijft
 1. Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”
  Play
  Showbits

  Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Nu zou ik het anders aanpakken”

  “Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”. Zo kijkt Jasha terug op het uit de hand gelopen conflict afgelopen zondag in ‘Boer zkt vrouw’. Haar twee concurrentes stapten uit het programma en lieten boer Raphaël achter op zijn erf. Deelneemster Jasha, met wie hij een onderonsje in zijn caravan had, bleef als enige over. Zij reageert nu voor het eerst op alle drama. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. ‘The Voice’-winnares Louise nam ontslag om aan muziek te werken: “Wil binnen de maand mijn eigen single uitbrengen”
  Play
  Showbits
  9

  ‘The Voi­ce’-winnares Louise nam ontslag om aan muziek te werken: “Wil binnen de maand mijn eigen single uitbrengen”

  In december werd Louise Goedefroy gekozen als winnares van ‘The Voice Van Vlaanderen’ 2022. Nu, drie maanden later, is het opvallend stil geworden rond de zangeres. “Ik ben weldegelijk aan mijn muziekcarrière aan het werken”, vertelt ze tegen Showbits-reporter Senne. Hoe ze die carrière precies probeert uit te bouwen en welke soort muziek we van haar mogen verwachten, zie je in een nieuwe Showbits-video.