Siska Schoeters
Volledig scherm
Siska Schoeters © VRT

Siska Schoeters doet een oproep aan iedereen: “Laat jullie vaccineren”

ShowbizzSiska Schoeters (39) is duidelijk. De tv- en radiopresentatrice wil dat iedereen zich laat vaccineren en doet een warme oproep op Instagram. “Elk zijn vrijheid? Zeker wel. Maar vrijheid stopt waar ze de vrijheid (en veiligheid) van anderen beperkt. Ik geloof in de wetenschap.”

11 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Hetgeen ik van Siska niet apprecieer is dat ze toch nog allerlei evenementen blijft aanprijzen !
 • An Peeters

  2 maanden geleden
  Siska, toffe meid, maar niet volledig geïnformeerd. Het vaccin is wel degelijk nog steeds in de experimentele fase .
 • An Peeters

  2 maanden geleden
  ik geloof ook in de wetenschap, maar Siska, het is wel degelijk slechts voorlopig goedgekeurd en valt nog officieel in de experimentele fase ! Ik ben ook gevaccineerd en verbaas me over de foutieve info die rondgaat zowel bij de voor-als tegenstanders. Verder akkoord bij uw uitleg, maar het is wel degelijk nog "experimenteel"
 • Luc Peeters

  2 maanden geleden
  Nooit neem ik deel aan een medisch experiment… een werkend vaccin ja. Geen mrna brol. Trouwens gisteren zei marc van ranst zelf op tv tegen Farah, dat ze niet werken vanaf de eerste variant… of jullie niet gehoord zeker
 • Freddie Lamers

  2 maanden geleden
  Al deze media figuren die zo nodig het Coronavaccin menen te moeten promoten, komen me zo langzamerhand de strot uit. Vaccin is een vrije keuze.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Italiaanse media: “Laura Pausini en Mika presenteren het Songfestival”
  Muziek

  Italiaanse media: “Laura Pausini en Mika presente­ren het Songfesti­val”

  Zangeres Laura Pausini (47), presentator Alessandro Cattelan (41) en popster Mika (38) gaan dit jaar het Eurovisiesongfestival in Turijn presenteren. Dat meldt althans het Italiaanse persbureau Adnkronos, op basis van verschillende bronnen. De officiële aankondiging volgt vermoedelijk volgende week tijdens het Festival van San Remo. De winnaar van dat muziekevenement wordt traditiegetrouw gevraagd als Italiaanse inzending voor het Songfestival.