Siska Schoeters
Volledig scherm
Siska Schoeters © VRT

Siska Schoeters doet een oproep aan iedereen: “Laat jullie vaccineren”

ShowbizzSiska Schoeters (39) is duidelijk. De tv- en radiopresentatrice wil dat iedereen zich laat vaccineren en doet een warme oproep op Instagram. “Elk zijn vrijheid? Zeker wel. Maar vrijheid stopt waar ze de vrijheid (en veiligheid) van anderen beperkt. Ik geloof in de wetenschap.”

11 reacties

 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Hetgeen ik van Siska niet apprecieer is dat ze toch nog allerlei evenementen blijft aanprijzen !
 • An Peeters

  1 jaar geleden
  Siska, toffe meid, maar niet volledig geïnformeerd. Het vaccin is wel degelijk nog steeds in de experimentele fase .
 • An Peeters

  1 jaar geleden
  ik geloof ook in de wetenschap, maar Siska, het is wel degelijk slechts voorlopig goedgekeurd en valt nog officieel in de experimentele fase ! Ik ben ook gevaccineerd en verbaas me over de foutieve info die rondgaat zowel bij de voor-als tegenstanders. Verder akkoord bij uw uitleg, maar het is wel degelijk nog "experimenteel"
 • Luc Peeters

  1 jaar geleden
  Nooit neem ik deel aan een medisch experiment… een werkend vaccin ja. Geen mrna brol. Trouwens gisteren zei marc van ranst zelf op tv tegen Farah, dat ze niet werken vanaf de eerste variant… of jullie niet gehoord zeker
 • Freddie Lamers

  1 jaar geleden
  Al deze media figuren die zo nodig het Coronavaccin menen te moeten promoten, komen me zo langzamerhand de strot uit. Vaccin is een vrije keuze.
 1. GEZIEN? ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Leve het goed gemaakte, dartele entertainment”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Leve het goed gemaakte, dartele entertain­ment”

  VRT-CEO Frederik Delaplace droomde al lang van een shiny floor show, en die ziet hij nu ook werkelijkheid worden. ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ belooft glitter en glamour, maar ook pakkende, emotionele momenten op de openbare omroep. En een flinke dosis Niels Destadsbader, die zoals geweten een flink stukje kan zingen, maar in dit programma danscoach van dienst is. Hoe brengt hij het ervan af? “De eerste aflevering gaf alle criticasters in één vloeiende dansbeweging lik op stuk.”
 2. Kersverse mama Kat Kerkhofs laat in haar ziel kijken: “Een luxeleven? Dries en ik eten niet elke avond kaviaar, hé”
  PREMIUM
  BV

  Kersverse mama Kat Kerkhofs laat in haar ziel kijken: “Een luxeleven? Dries en ik eten niet elke avond kaviaar, hé”

  Tien maanden na de geboorte van zoontje Ciro Romeo keert Kat Kerkhofs (34) terug naar het tv-scherm. Op Play4 leidt de wederhelft van Dries Mertens (35) vanaf donderdag de muziekshow ‘Tulpen uit Antwerpen’ in goede banen. “Ik pak mijn job als presentatrice aan als m’n examens destijds”, lacht ze. Een uitgebreid gesprek over Ciro en het moederschap, Napolitaanse palazzo’s, dineren met Hadise en haar toekomstplannen met manlief Dries. “Zeker nu we een eigen kind hebben, snakken we naar een veilige basis.”
 3. Nick Offerman was bijna niet te zien in ‘The Last of Us’: “Ik wilde het script niet eens lezen”
  TV

  Nick Offerman was bijna niet te zien in ‘The Last of Us’: “Ik wilde het script niet eens lezen”

  Fans van ‘The Last of Us’ zijn lyrisch over de acteerprestaties van Nick Offerman (52), die de rol van Bill vertolkt. De Amerikaanse acteur is niet meer weg te denken uit de HBO-reeks, die gebaseerd is op het gelijknamige populaire zombiespel. Toch had hij bijna niet in succesvolle serie gezeten. “Mijn vrouw heeft mij moeten overhalen om de rol aan te nemen”, onthult hij in ‘Jimmy Kimmel Live’.