Reporters
Volledig scherm
© Reporters

Sir David Attenborough haalt uit naar Bear Grylls om 'sensationeel slachten' van dieren in survivalprogramma: "Hij mag het komen uitleggen"

Sir David Attenborough is not amused. De 91-jarige Britse bioloog en televisiemaker heeft openlijk uitgehaald naar survivalfenomeen Bear Grylls en diens sensationele realityreeks waarbij celebrities (bedreigde) diersoorten doden voor het nut van entertainment. 

2 reacties

 • Patrick De Bruyn

  4 jaar geleden
  Bear Grills is gewoon sensatie.Wat hij laat zien is allemaal in scene gezet. Hij vindt altijd direct voedsel, vangt direct vis en wild. In het echt is dat wel even anders. Deze "survival"programma's zijn de slechtste ooit. Geen enkel respect voor die kerel.
 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  Attenborough heeft gelijk.
 1. Freya Van den Bossche kreeg haatberichten op relatie met vriendin
  BV

  Freya Van den Bossche kreeg haatberich­ten op relatie met vriendin

  Freya Van den Bossche verscheen onlangs met haar huidige partner Eva op de rode loper van ‘Film Fest Gent’. En hierop kwam heel wat reactie, vertelt ze in ‘De Tafel van Vier’. “Op straat en in rechtstreekse berichten kreeg ik veel lieve berichten, maar er kwam ook wel wat haatmail", zegt ze. Daar reageert ze dan ook op. “Als je zo’n dingen wil sturen, moet je tegen een antwoord kunnen ook. En het is dan ook gestopt.”