Sinterklaas
Volledig scherm
Sinterklaas © Stad Gent

Sinterklaas maakt zijn blijde intrede op zaterdag 13 november

ShowbizzDe Sint vaart op zaterdag 13 november met z’n stoomboot binnen in Antwerpen. Dat heeft de goedheilig man laten weten in een telegram. Traditiegetrouw zal hij opnieuw een toespraak geven van op het balkon aan het stadhuis van Antwerpen. En jawel, er zullen wellicht weer geen stoute kindjes zijn...

 1. Koningin Paola vertelt voor het eerst over haar relatieproblemen: “Ik ben tien jaar lang erg ongelukkig geweest”
  Royalty
  17

  Koningin Paola vertelt voor het eerst over haar relatiepro­ble­men: “Ik ben tien jaar lang erg ongelukkig geweest”

  In een documentaire die binnenkort uitgezonden wordt op RTBF vertelt koningin Paola (84) uitgebreid over de moeilijkheden die ze meemaakte in haar huwelijk met koning Albert (87). Ze verwijst ook naar de buitenechtelijke dochter van haar echtgenoot, prinses Delphine (53), die sinds vorig jaar officieel deel uitmaakt van de koninklijke familie. Dat schrijft Paris Match.
 2. ‘Tien Om Te Zien’ keert terug: heel de zomer lang op de zeedijk van Middelkerke
  Play
  Muziek

  ‘Tien Om Te Zien’ keert terug: heel de zomer lang op de zeedijk van Middelker­ke

  Het was een memorabele avond vorige zomer op de dijk van Middelkerke. De terugkeer van ‘Tien Om Te Zien’ viel als een warm dekentje over Vlaanderen en werd massaal bekeken bij VTM. En voor de vele fans is er nu opnieuw goed nieuws, want de moeder der muziekprogramma’s keert ook in de zomer van 2022 terug. ‘Tien Om Te Zien’ zal deze keer niet één, maar acht weken lang de tenten opslaan op de zeedijk in Middelkerke, met Willy Sommers en Anne De Baetzelier als hosts.