VIER
Volledig scherm
© VIER

Sinds z’n dip leert Bart Schols oprecht te genieten: “Mijn fiere pleegouders in de zaal zien zitten... Dat doet zoveel deugd”

Showbizz“Ik ben niet meer bang om af te gaan. Dat leer je wel als je, zoals ik, één en ander heb meegemaakt.” ‘De Afspraak’-presentator Bart Schols (45) heeft na dertien jaar z’n twijfels aan de kant geschoven, en zit nu zelfs in de finaleweken van ‘De Slimste Mens’.

2 reacties

 • Myriame Baeten

  2 jaar geleden
  Zo een sympathieke man,je zag hem echt genieten
 • Jos Goris

  2 jaar geleden
  Top man, uw eigen mening hebben met respect voor anderen en voor de rest genieten!
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-hemel op een gouden plateautje”
  TV

  RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-he­mel op een gouden plateautje”

  Als uw idee van een tv-reeks over een ruziemakende familie zich beperkt tot een zatte tante Rita en een overspelige nonkel Jan, dan bent u nog niet aan de nieuwe patatjes. ‘Succession’, een dramareeks die al dan niet gebaseerd is op de Murdoch-dynastie, is aan z’n derde deel toe op Streamz en is vastbesloten een strak vervolg te breien aan de cliffhanger van vorig seizoen. Of u moet afglijden in deze slangenkuil van de harde New Yorkse zakenwereld of beter bij de bomma van ‘Familie’ op de koffie blijft? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.