ANP Kippa
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Kippa

Sinds zijn burn-out pakt Jan Smit het anders aan: "Je moet de bodem bereiken voor je kan rechtkrabbelen”

ShowbizzZaterdag presenteerde Jan Smit (35) nog voor meer dan 190 miljoen kijkers het Songfestival, gisteren lanceerde hij samen met James Cooke, Kobe Ilsen en Gert en Viktor Verhulst de dance-single ‘Mooi zo’. Een terugkeer door de grote poort na de burn-out waaraan de Nederlandse zanger eind 2019 ten prooi viel. “Ik was al sinds mijn jeugd aan het werk, op een bepaald moment kom je jezelf tegen.”

2 reacties

 • bob de wachter

  2 jaar geleden
  Top plaat
 • raf janssens

  2 jaar geleden
  live ontmoet en een top kerel . en ja soms moet je van de ketel stoom aflaten .succes kerel en blijf muziek maken hé
 1. Roel Van Bambost wordt 80: “Ik treed nog veel te graag op om te stoppen”
  PREMIUM
  BV

  Roel Van Bambost wordt 80: “Ik treed nog veel te graag op om te stop­pen”

  “Een testament, euthanasieverklaringen... ik zou er werk van moeten maken, maar ik lééf nog te graag”, zegt Roel Van Bambost (79). En hij doet het vol overgave. Door filminterviews te blijven doen, en te blijven optreden, weliswaar zonder z’n vrouw, met wie hij 52 jaar het duo Miek en Roel vormde. “Wel maak ik af en toe muziek met m’n kleinzoon, die drummer is. Dat is intens genieten. Miek zucht wel ’ns, maar ze weet dat ik zonder het podium ongelukkig ben”, vertelt hij aan ‘Dag Allemaal’.
 2. Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”
  Play
  Showbits
  8

  Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”

  Nicolas De Bruyn (35) is een opmerkelijke nieuwkomer in ‘The Sky is the Limit’. Hij stampte een eigen fitnessketen uit de grond en bouwt het grootste wellnesscentrum van het land. Maar hij wil ook het geheim van veel geld verdienen, delen met iedereen via zijn Business Academy. “Ik geloof dat iedereen rijk kan worden. Als je doet wat ik doe, word je rijk”, belooft hij aan Senne in een nieuwe Showbits.
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”
  Celebrities

  Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”

  Shania Twain (57) liet zich van een bijzonder moedige kant zien. De zangeres getuigde over seksueel en fysiek geweld door haar stiefvader Jerry Twain. De impact ervan was zelfs zo groot dat ze haar vrouwelijke vormen zoveel mogelijk verborg. Ook in haar carrière merkte ze de effecten van haar woelige jeugd. “Het voelde alsof ik betast of verkracht werd door mensen hun ogen.”
 2. Na het overdonderende succes op de Rewind Party's: komt er een binnenkort een ‘Spring’-film aan?
  Play
  Showbits
  1

  Nieuwe merchandi­se rond 'Spring' blijkt enorm succes: "Maar als wij het zelf willen dragen, moeten we dat gaan kopen"

  Net als vijf jaar geleden op Throwback Thursday, was de band Spring afgelopen week in het Sportpaleis opnieuw een overdonderend succes. Naar schatting 53.500 jongeren kwamen meekwelen op de muziek uit hun kindertijd. Maar dat zou weleens de allerlaatste keer kunnen geweest zijn, want nieuwe plannen met Spring zijn er niet meteen. Of toch? Showbits-reporter Jarne trok naar Cara Van der Auwera (Chantal), Jelle Cleymans (Evert) en Damian Corlazzoli (Xavier) om te horen of ze een laatste ‘Spring’-film zien zitten. Het verrassende antwoord ontdek je in een nieuwe Showbits.