ANP Kippa
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Kippa

Sinds zijn burn-out pakt Jan Smit het anders aan: "Je moet de bodem bereiken voor je kan rechtkrabbelen”

ShowbizzZaterdag presenteerde Jan Smit (35) nog voor meer dan 190 miljoen kijkers het Songfestival, gisteren lanceerde hij samen met James Cooke, Kobe Ilsen en Gert en Viktor Verhulst de dance-single ‘Mooi zo’. Een terugkeer door de grote poort na de burn-out waaraan de Nederlandse zanger eind 2019 ten prooi viel. “Ik was al sinds mijn jeugd aan het werk, op een bepaald moment kom je jezelf tegen.”

2 reacties

 • bob de wachter

  5 maanden geleden
  Top plaat
 • raf janssens

  5 maanden geleden
  live ontmoet en een top kerel . en ja soms moet je van de ketel stoom aflaten .succes kerel en blijf muziek maken hé
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?