Simon Cowell in tranen na emotioneel verhaal over politiehond Finn in ‘Britain’s Got Talent’

Simon Cowell
ITV Simon Cowell
Jurylid Simon Cowell (59) hield het niet droog tijdens de afgelopen aflevering van ‘Britain’s Got Talent’. Het verhaal over politiehond Finn die ternauwernood een messteek overleefde toen hij zijn baasje wilde redden, liet trouwens niemand onberoerd.
Dave en Finn
ITV Dave en Finn

Het was politieman Dave (42) die samen met zijn hond Finn het podium van ‘Britain’s Got Talent’ betrad. Finn bleek over bijzondere gaven te beschikken. Want vooraf had Dave aan jurylid David Walliams gevraagd eender welk woord op een stuk papier te schrijven. Dat moest hij dan laten zien aan de hond Finn, die het juiste woord ‘tafel’ dan doorgaf aan zijn baasje.

Iedereen in het publiek was onder de indruk, maar het was pas toen duidelijk werd wat er in het verleden met Finn gebeurd was, dat de tranen begonnen te vloeien. In een presentatie vertelde politieman Dave dat hij enkele jaren geleden werd aangevallen door misdadigers. Zonder twijfelen sprong Finn tussen beiden en de daders staken de hond neer met een 15cm lang mes. Na een lange revalidatie en met behulp van een team dierenartsen geraakte Finn er uiteindelijk toch door. Dave dankt zijn leven dus aan zijn beste vriend.

Finn
ITV Finn

De hele zaal sloeg aan het snotteren en ook presentator Ant McPartlin en Simon Cowell hielden het niet droog. “Dat was werkelijk ongelooflijk, zoiets heb ik nog nooit gezien in de show”, zei Cowell achteraf over de act.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Haesevoets Roger

  Wel vreemd dat Simon een zwart T-shirt draagt en op de foto hierboven een wit ...

 • Edka Simons

  Ben opgegroeid met honden en heb er zelf 1 later gehad( Duitse Herder) kon mij geen betere vriendin wensen

 • Frederik Lootens

  Een prachtig dier,die al heel veel mensenslevens heeft gered. Heb er ook 1,gewoon de trouwste vriend dat je ooit kunt hebben.

 • Julie Piret

  Ikzelf heb het niet droog kunnen houden.

 • Mark Verlot

  Er bestaat niks mooier dan een beste vriend op vier poten!