Silvy De Bie
Volledig scherm
Silvy De Bie © Kristof Ghyselinck

Silvy De Bie ondergaat ooroperatie en moet twee maanden revalideren

MuziekEven geen optredens meer voor Silvy De Bie (41). De zangeres werd geopereerd voor een probleem aan haar gehoor en daardoor zal ze het nu twee maanden even wat rustiger aan moeten doen: “Daarna weer het podium op!”

2 reacties

 • Frederic Schiettecatte

  1 jaar geleden
  Veel succes met de revalidatie je blijft een topvrouw
 • luc caels

  1 jaar geleden
  Inderdaad een top team daar. Vele opgeleid door wijlen prof Marquet. Was ook een topspecialist, met een hart voor zijn patiënten,en wereldwijd geprezen voor zijn medische kennis.
 1. Pommelien Thijs: “Zeer fijn om voor jongeren iets te kunnen betekenen”
  Showbits
  1

  Pommelien Thijs: “Zeer fijn om voor jongeren iets te kunnen betekenen”

  Gisterenavond kwam de ‘JEZ!’-feestweek aan zijn eind. De goedendoelenactie voor jongeren bracht meer dan drie miljoen euro op. Ondanks het slechte weer zakten heel wat mensen af naar het Eilandje in Antwerpen. Dat was voornamelijk het geval voor publiekslieveling Pommelien Thijs. Zij is dan ook een rolmodel voor heel veel jongeren. Showbits-reporter Desna trok naar de slotshow in Antwerpen en sprak met Pommelien Thijs en de andere gezichten over hun rol voor jongeren. Bekijk het in deze nieuwe Showbits-video.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. René Froger steekt z’n enorme weelde niet weg: “Ja, ik heb een Rolls én een Bentley”
  PREMIUM
  Showbizz

  René Froger steekt z’n enorme weelde niet weg: “Ja, ik heb een Rolls én een Bentley”

  “Ik hou van mooie dingen”, zegt René Froger (62). In de herfst van zijn carrière zit de Nederlandse zanger er warmpjes bij. Zijn villa in Blaricum is imposant en recent kwam hij op een event aan in een Rolls-Royce. “Ik hoef al lang niet meer te werken”, geeft René eerlijk toe. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de Nederlander nu openhartig over zijn rijkdom, zijn gezin en zijn strijd tegen kanker. “Via een ingreep is mijn prostaat weggehaald. Alles doet het nog. Ik heb mazzel gehad.”