Silvy De Bie vertelt in Story over de kantelmomenten in haar leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Silvy De Bie vertelt in Story over de kantelmomenten in haar leven. © Kristof Ghyselinck

Silvy De Bie blikt op haar 40ste terug op de kantelmomenten in haar leven: “De trauma’s uit mijn verleden zijn verwerkt”

ShowbizzSilvy De Bie is net veertig geworden – op 4 januari – én staat twintig jaar op de planken met Sylver. Hoog tijd dus voor een terugblik op de belangrijkste keerpunten in haar leven - van haar deelname aan ‘De Kinderacademie’ en de bijhorende pesterijen tot het succes van Sylver, de geboorte van haar dochter Noor, haar scheiding en het moment waarop ze crashte. “Tijdens een drie maanden durende tournee door China, amper vier maanden na de bevalling, werd het mij te veel.”

3 reacties

 • Dirk Seye

  1 week geleden
  Sylvie, je bent een prachtige zangeres en vrouw. Je hebt de maturiteit om niet meer in bepaalde showbizz-valstrikken te trappen. Hopelijk lacht het succes en vooral het geluk je vanaf nu volop toe. Je verdient het dubbel en dik!
 • Jean Emare

  1 week geleden
  Nog steeds een knappe vrouw. Eindelijk open gebloeid na al het leed.
 • jef Joossens

  1 week geleden
  Silvy is uitgegroeid tot een prachtige vrouw. Ik herinner me haar nog als klein meisje toen ze kwam zingen op een trouwfeest waar ik als DJ de muziek verzorgde. Toen had ze al een stemmetje als een nachtegaal. Wat vliegt de tijd toch snel.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'