Showbizz Bart veilt aardbeien voor 700 euro

Nijlenaar Jef Hens vergezeld van zijn kleinzonen Milan, Ferre en Stan, deed het hoogste bod van liefst 700 euro.
Bertje Warson Nijlenaar Jef Hens vergezeld van zijn kleinzonen Milan, Ferre en Stan, deed het hoogste bod van liefst 700 euro.
Een vruchtbare dag voor Showbizz Bart. Die verkocht een bak aardbeien voor de prijs van maar liefst 700 euro. Het bedrag gaat rechtstreeks naar 'Kom op tegen Kanker'. 

Showbizz Bart en de Nijlense burgemeester Paul Verbeeck hebben zondagmiddag de eerste kist primeuraardbeien van het nieuwe oogstseizoen bij ‘Op Het Veld’ in Bevel (deelgemeente van Nijlen) geveild. 

Beide heren zorgden voor een fantastische veiling en hielden de spanning er in. Nijlenaar Jef Hens vergezeld van zijn kleinzonen Milan, Ferre en Stan, deed het hoogste bod van liefst 700 euro. 

Totaalbedrag van 1369,37 euro 

“Ook de vrije giften, van mensen die onze lekkere confituren van ‘Op Het Veld’ proefden bracht 669,37 euro op. In totaal wordt 1369,37 euro overgemaakt aan ‘Kom op tegen kanker’”, zegt de Nijlense schepen Griet van Olmen die samen met haar man Johan Vermeiren het tuinbouwbedrijf runt.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • griet van olmen

    Showbizz Bart heeft o.w.v. het goede doel geheel vrijwillig zijn schouders mee onder dit evenement gezet en heeft een grote bijdrage aan het schitterende resultaat van deze actie. Respect hiervoor!

  • Roland Desnyder

    Dat ie dat zelf koopt en het geld aan " kom op tegen kanker" schenkt ...dat zou vruchtbaarder zijn van hem , ik zou dat toch doen ipv van de grote jan uit te hangen !!!