Nijlenaar Jef Hens vergezeld van zijn kleinzonen Milan, Ferre en Stan, deed het hoogste bod van liefst 700 euro.
Volledig scherm
Nijlenaar Jef Hens vergezeld van zijn kleinzonen Milan, Ferre en Stan, deed het hoogste bod van liefst 700 euro. © Bertje Warson

Showbizz Bart veilt aardbeien voor 700 euro

Een vruchtbare dag voor Showbizz Bart. Die verkocht een bak aardbeien voor de prijs van maar liefst 700 euro. Het bedrag gaat rechtstreeks naar 'Kom op tegen Kanker'. 

2 reacties

 • griet van olmen

  3 jaar geleden
  Showbizz Bart heeft o.w.v. het goede doel geheel vrijwillig zijn schouders mee onder dit evenement gezet en heeft een grote bijdrage aan het schitterende resultaat van deze actie. Respect hiervoor!
 • Roland Desnyder

  3 jaar geleden
  Dat ie dat zelf koopt en het geld aan " kom op tegen kanker" schenkt ...dat zou vruchtbaarder zijn van hem , ik zou dat toch doen ipv van de grote jan uit te hangen !!!
 1. De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen
  TV
  3

  De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen

  Vijf weken ver en de toekomstige winnaar of winnares van ‘De Mol’ moet het voorlopig stellen met een magere geldpot van welgeteld 14.600 euro. Net geen 50.000 euro werd al verkwanseld, verspild, verloren. Mede dankzij het zeer lepe spel van ‘De Mol’. Van die Mol weten we nu ook dat hij of zij een waterrat is ofwel erg fors getraind is. Niet iedereen houdt immers net geen drie minuten onder water zijn adem in. ‘De Mol’ wel! En dus wijzen we met plezier naar voetballer Lennart als grootste kanshebber. Tenzij Annelotte een -valse- waterrat is... Zij weigerde immers de waterproef te doen.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's