Instagram
Volledig scherm
© Instagram

SHOWBITS. Sven De Ridder is gevaccineerd en Hooverphonic covert Franse inzending van het Songfestival

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

20 reacties

 • Jo Van den Breen

  1 maand geleden
  Dat de meeste mensen hier klagen, is toch logisch, omdat gans de vaccinatie niet eerlijk verloopt !Ten eerste zijn er de voor kruipers waar onder veel politici en hun gevolg, dan weer komt men af met de snoes van het mengen van jonge gezonde mensen met risicopatiënten om de privacy te vrijwaren, om anderen te laten voorkruipen, dan weer werkt men plaatselijk met eigen reservelijsten ook weer om de vriendjes te laten voorgaan. Vaccineren volgens dalende leeftijd was het meest eerlijkste geweest !
 • Luc Vandeplas

  1 maand geleden
  Van 1974 en nu al gevaccineerd in Antwerpen? Goed voor hem maar in Vlaams Brabant zijn de vijftigers nog zelfs niet aan de beurt! Het bewijs van de onbekwaamheid van onze Federale regering!
 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Eerst iedereen zagen dat het vaccineren te traag gaat. Dan wordt er iemand gevaccineerd sie een beetje jonger is, en dan weer zagen dat ze te rap gaan en zeogenaamd de BV's voortrekken. Mannekes jullie kunnen een potje zagen. Ik ben 55 en krijg morgen mijn prik, als er iemand na mij komt en die verjaard 2 dagen vroeger dan ik zal ik hem beleefd voor laten gaan. Ouderen gaan toch voor?
 • Frieda Delang

  1 maand geleden
  Wat een promotiecampagne tot voor het vaccin AstraZenica! Raar toch gezien dat dit volgens vele toch het beste vaccin is aller tijden. Nu ja, vlamingen denken ze alles te kunnen wijs maken.
 • Dany Herman

  1 maand geleden
  Promo print meer is het niet, is gemakkelijk te maken