.
Volledig scherm
. © Instagram

SHOWBITS. Kato reageert op kritiek op haar figuur en Kürt Rogiers ontdekt de keerzijde van de showbizz

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

4 reacties

 • Koenraad Verstraeten

  1 jaar geleden
  @Kato; jaloezie en niets anders; dus niet aantrekken, meid!. Zolang je sport en je voelt je er goed bij, dan is het feit dat je jezelf er ook goed uitZIET een bonus en géén reden om iemand te bekritiseren. aan de kritikasters; ga dan zelf oook eens bewegen, hé! Doe vooral zo verder, Kato; iedereen kan zien dat je straalt!
 • Marcus Vadis

  1 jaar geleden
  Kato heeft gewoon een mooi slank en slank figuur. Zo zie ik vrouwen het liefst.
 • Robert Thomassen

  1 jaar geleden
  Dit noemt men een modderbad. Goed voor de huid!
 • Maurice De Roose

  1 jaar geleden
  Kato . Ge zijt een toffe dame die mooie muziek maakt . Wat zijn we toch graag negatief in dit land .
 1. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”
  Play
  TV

  KIJK. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”

  Een gezellige apéro en je hartslag. Het heeft voor mensen met misofonie (overgevoeligheid voor specifieke geluiden zoals bijvoorbeeld eetgeluiden) een duidelijk verband. Kraak-, slik- en slurpgeluiden garanderen vaak een verhoogde hartslag. Of je misofonie hebt, zou te lezen zijn in je DNA, zoals bij Shania Gooris (22). Frances Lefebure (34) neemt in ‘Ons DNA’ de proef op de som en nodigt haar uit voor een ietwat vreemde aperitief. “Wat al deze hapjes gemeen hebben, is dat ze heel veel lawaai maken als je ze opeet”, vertelt ze, zoals je kan zien in het fragment hierboven. “Tijdens het aperitief doe ik mijn uiterste best om te slurpen, smakken en alles goed te laten kraken tussen mijn tanden.”