Instagram
Volledig scherm
© Instagram

SHOWBITS. Gers Pardoel poseert strak in het pak en Tine Priem omarmt haar vrouwelijkheid

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

 1. Nederlandse band misnoegd nadat hun nummer gekozen werd als lied bij WK-uitzendingen: “Voelt niet goed om aan te verdienen”

  Nederland­se band misnoegd nadat hun nummer gekozen werd als lied bij WK-uitzendin­gen: “Voelt niet goed om aan te verdienen”

  Tijdens WK-uitzendingen van het Nederlands elftal, is bij onze Noorderburen regelmatig het nummer ‘This is the Moment’ van de Haagse band Son Mieux te horen. De Nederlandse omroep (NOS) heeft het nummer gekozen als achtergrondmuziek bij de korte vooruit- en terugblikfragmenten bij voetbalduels van Oranje. En dat heeft tot ongemak bij de Haagse band geleid.
 2. Pintje aan de toog en geweer op zak: ‘Stranger Things’-ster David Harbour speelt kerstman in nieuwe actiefilm ‘Violent Night’
  Play
  Film

  Pintje aan de toog en geweer op zak: ‘Stranger Things’-ster David Harbour speelt kerstman in nieuwe actiefilm ‘Violent Night’

  Hadden Mariah Carey (52) en Bruce Willis (67) een zoon, dan was het waarschijnlijk David Harbour (47) in de kerstfilm ‘Violent Night’. De gloednieuwe actie-komedie is namelijk een kerstversie van de film ‘Die Hard’. En ‘Stranger Things’-ster David Harbour, die neemt de rol van betwiste kerstman met veel plezier op zich: “Zo zag je hem nog nooit.”