Instagram
Volledig scherm
© Instagram

SHOWBITS. Elke Clijsters geniet van een partijtje padel en deze kleine BV mag vier kaarsjes uitblazen

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

3 reacties

 • Leen Demeyer

  1 week geleden
  De grapdwang van de zussen Leyers 'haha'.
 • Marc Sierens

  1 week geleden
  Alė ze zijn terug in beeld geweest ons bv’s wat ons echt niet interesseert wat ze doen
 • sjaak vanslembrouck

  1 week geleden
  Een BV aan 4 jaar ? niet zeveren. dit is gewoon zever, niemand kent die kleine dus bekend is hij al zeker niet. dit is gewoon publiciteit kweken zodat hij aan zijn 16 jaar al direct honderdduizenden euros kan scheppen. En dan moeten wij aan onze kinderen maar zeggen dat talent en hard werken veel opleverd. Nope de juiste papa en mama en je kan gaan rentenieren aan je 6 jaar oud.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).