Showbits
Volledig scherm
Showbits © Instagram

SHOWBITS. Een zwaar gehavende Ian Thomas en de liefde die er vanaf spat bij Lenty Frans

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

2 reacties

 • Wouters Lena

  2 maanden geleden
  En dan zie je er nog veel zonder helm op
 • zina riffia

  2 maanden geleden
  De elektrische step is de gevaarlijkste uitvinding.
 1. Angelina Jolie haalt haar slag thuis: actrice mag haar aandelen van haar wijngaard met Brad Pitt verkopen
  Celebrities
  1

  Angelina Jolie haalt haar slag thuis: actrice mag haar aandelen van haar wijngaard met Brad Pitt verkopen

  Angelina Jolie (46) en Brad Pitt (57) zijn tot een overeenkomst gekomen in hun scheidingszaak. Dat schrijft het Amerikaanse Page Six. Door deze recente ontwikkelingen mogen zowel Jolie als Pitt bezittingen of eigendommen verkopen die ze tijdens hun huwelijk verworven hebben. Iets waar de Amerikaanse actrice alvast erg gelukkig om is. Het is namelijk al langer geweten dat Angelina haar aandelen van hun Franse wijngaard graag wil verkopen.
 2. Met deze streamingtoppers beleef je een heerlijk weekend
  Streamz

  Met deze streaming­top­pers beleef je een heerlijk weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series voor het weekend. Deze week vullen we onze Kijkgids aan met de langverwachte verfilming van de stripreeks ‘Y: The Last Man’ (Disney+), een derde seizoen vol historische pracht in ‘Britannia’ (Streamz) en straffe sciencefiction in ‘Foundation’ (Apple TV+). Dit is onze streaming top 5!
 1. Feest, kippenvel, een jodelauditie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'
  Play
  TV
  12

  Feest, kippenvel, een jodelaudi­tie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'

  Dertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in een nieuwe auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. In de derde aflevering lag de lat al een stuk hoger. Iets wat ook host Kürt Rogiers opgevallen is. “Je moet best wel wat sterren krijgen om boven op die stoelen terecht te komen.” Maar de jury werd opnieuw op haar wenken bediend. Eén van de kandidaten zorgde voor een kippenvelmoment, iemand anders jodelde, nog een andere kreeg de hele studio, inclusief juryleden, aan het dansen en Samantha kreeg “de beste zangauditie tot nu toe” te horen.
 2. Team Andy Peelman wint 24u van Zolder in TB klasse: “Lang geleden dat ik nog eens zo trots op mezelf ben geweest”
  Showbizz

  Team Andy Peelman wint 24u van Zolder in TB klasse: “Lang geleden dat ik nog eens zo trots op mezelf ben geweest”

  Andy Peelman (37) heeft dit weekend samen met zijn vier teamleden de TB-klasse op de 24u van Zolder gewonnen. Het is voor de acteur de eerste keer dat hij meedeed aan de race. Het feit dat hij tijdens zijn eerste deelname al meteen het podium pakt, maakt Andy alvast erg trots. “Dit was echt zalig! Als mijn agenda het toelaat, doe ik volgend jaar zeker opnieuw mee.”