Instagram
Volledig scherm
© Instagram

SHOWBITS. Een verliefde Sean Dhondt en Maxime Meiland moet nog heel eventjes geduld hebben

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

3 reacties

 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Inderdaad, de enige mooie en kunstige foto is die van Junior P. om ook langer naar te kijken. De rest is dagelijkse show om vlug door te scrollen.
 • Kris Franceus

  2 maanden geleden
  Fijn van Sean Dhondt een foto te zien waar we zelf mogen raden of hij deze keer wél of niet zijn broek nog aan heeft!
 • Pierre Bos

  2 maanden geleden
  Kunstige, sfeervolle foto van Junior Planckaert en prachtige belichting. Eentje om in te kaderen
 1. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

  Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”