Instagram
Volledig scherm
© Instagram

SHOWBITS. Dochter Maxime Meiland heeft het poseren al onder de knie en Junior Plackaert kroop opnieuw achter het stuur

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

1 reactie

 • Jenny stevens

  1 jaar geleden
  Maxime Meiland je dochtertje heeft precies de neus van jou en haar opa t ja erg neen zeker niet
 1. Onze royalty-expert keek naar Netflixdocu ‘Harry & Meghan’: “Een beetje teleurstellend”
  Play
  Royalty

  Onze royalty-ex­pert keek naar Netflixdo­cu ‘Harry & Meghan’: “Een beetje teleurstel­lend”

  De Netflixkijkers hebben er twee jaar lang op moeten wachten, maar prins Harry (38) en Meghan Markle (41) hebben het eerste deel van hun eigen docureeks gelanceerd. In de eerste drie afleveringen praten Harry en Meghan onder meer over hoe ze elkaar hebben ontmoet en gaat het vooral over de last die ze hadden van de paparazzi. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter bekeek de beelden en reageert teleurgesteld: “Ik verwachtte heel veel van deze afleveringen, maar het is er naar mijn gevoel niet helemaal uitgekomen”, zegt hij bij ‘HLN LIVE’.
 2. Helmut Lotti teleurgesteld in racistische reacties na felicitaties voor Marokko: “Lees eens een goed boek over migratie”
  BV

  Helmut Lotti teleurge­steld in racisti­sche reacties na felicita­ties voor Marokko: “Lees eens een goed boek over migratie”

  Het is groot feest voor Marokko, want zij gaan voor het eerst naar de kwartfinales van het WK. Ook Helmut Lotti vierde gisterenavond mee. Op de Facebook-pagina van Sporza feliciteerde hij het team met hun overwinning. Wat volgde was volgens hem “een onverstelbare hoop racistische bagger”. De zanger deelt zijn teleurstelling op Facebook. “Ik weiger om een hele bevolkingsgroep over dezelfde kam te scheren vanwege wat uitschot”, klinkt het.