.
Volledig scherm
. © Instagram

SHOWBITS. Dina Tersago geniet van qualitytime met haar zoontjes en wiens dochtertje zit hier onder de soep?

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

1 reactie

 • Jil Heirman

  1 jaar geleden
  De Munck heeft naar goeie gewoonte een beetje last van aanstelleritis.
 1. RECENSIE. ‘The Bear’: “De meest stressvolle show sinds ‘Succession’”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Bear’: “De meest stressvol­le show sinds ‘Succession’”

  Chaos in de keuken op Disney+. In de achtdelige dramareeks ‘The Bear’ maakt u kennis met het ongerijmde keukenteam van een jonge topchef, die van de hoogste culinaire echelons moet neerdalen om de stuurloze broodjeszaak van z’n overleden broer uit de stront te trekken. Met de tegenwerking van pittige collega’s en familieleden probeert hij de zaak op de rails te krijgen terwijl hij ook nog eens een beer van een angststoornis moet zien te temmen. Maar of er ook meer op het menu staat dan alleen stress en zweet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Eline De Munck zet fan met oneerbaar voorstel te kijk: “Kan je mij wat lingeriefoto’s sturen?”
  Play
  BV

  Eline De Munck zet fan met oneerbaar voorstel te kijk: “Kan je mij wat lingeriefoto’s sturen?”

  Dat bekende gezichten via de sociale media geregeld te maken krijgen met bizarre of oneerbare voorstellen, is een gekend fenomeen. Eerder getuigden onder meer An Lemmens (42) en Julie Van den Steen (30), maar ook Kobe Ilsen (40) over de “vettige berichten” die ze soms ontvangen. Ook Eline De Munck (34) weet wat het is: via Instagram deelde zij een bedenkelijk ‘verzoek’ van een fan, waar ze laconiek op reageerde.
 3. Prins Harry, Elton John en anderen klagen Britse tabloids aan: “Afschuwelijke criminele activiteiten en grove privacyschendingen”
  Celebrities
  3

  Prins Harry, Elton John en anderen klagen Britse tabloids aan: “Afschuwe­lij­ke criminele activitei­ten en grove privacy­schen­din­gen”

  Verschillende grote namen zoals prins Harry (38) en Elton John (75) pikken de grove perspraktijken van Associated Newspapers niet meer. Ze slepen de uitgever van populaire Britse tabloids als ‘Daily Mail’ voor de rechtbank. Die laatsten zouden zich schuldig maken aan het omkopen van politie en banken om vertrouwelijke info te winnen. Daarbovenop zouden ze zelfs privédetectives inhuren om de sterren letterlijk óveral af te luisteren.