.
Volledig scherm
. © Instagram

SHOWBITS. De Pfaffs doen ‘Abbey Road' en Junior Planckaert moet nog even geduld hebben

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

 1. Na vinden van knobbeltje in de borst: ‘Love Island’-ster Chey geeft update over gezondheid
  TV

  Na vinden van knobbeltje in de borst: ‘Love Is­land’-ster Chey geeft update over gezondheid

  Ze nam deel aan het eerste seizoen van ‘Love Island’ en was ook te zien in ‘Celebs Gaan Daten’, maar de Nederlandse Chey Ciani hield aan beide programma’s geen geschikte partner over. Ze kreeg er wel een flink aantal Instagramvolgers bij, die ze regelmatig trakteert op persoonlijke details uit haar leven. Zo vertelde Chey onlangs dat er een knobbeltje in haar borst was gevonden. Via Instagram vertelt ze nu dat het goedaardig is. “Maar aan die pijn valt niets te doen.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.