Showbits
Volledig scherm
Showbits © Instagram

SHOWBITS. Bekend Vlaanderen puft en zweet tijdens de hittegolf

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

0 reacties

 1. Gordon opent restaurants ondanks lockdown in Nederland: “Situatie is niet meer te verantwoorden”
  Showbizz

  Gordon opent restau­rants ondanks lockdown in Nederland: “Situatie is niet meer te verantwoor­den”

  In een video op Instagram zegt ‘K2 Zoekt K3'- jurylid Gordon Heuckeroth (53) dat hij zaterdag zijn horecazaken in Amsterdam en Blaricum zal openen, ondanks dat er in Nederland nog een lockdown is en de horeca er dicht moet blijven. Bovendien roept hij ook zijn collega- horecaondernemers op om hetzelfde te doen. In de video vertelt de artiest dat de huidige situatie “onhoudbaar en niet meer te verantwoorden” is.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.