Kelly Pfaff en Shania Gooris
Volledig scherm
Kelly Pfaff en Shania Gooris © Medialaan

Shania Gooris: “Mijn mama wordt enorm hard onderschat door Vlaanderen”

showbizzAnn Van Elsen begint zaterdag met een gloednieuw radioprogramma op Joe. In 'De familie Van Elsen' doet ze een gezellige babbel met bekendheden, maar ze stelt de vragen niet alleen. Ook haar dochter June en haar eigen mama doen mee. In de eerste aflevering komen Kelly Pfaff en haar dochter Shania langs. Zij is ondertussen een jonge vrouw van 17 en heeft een duidelijk mening over haar mama.

20 reacties

 • dirk claeys

  5 jaar geleden
  Radio enkel voor muziek geen getetter met oude Vips?
 • WALTER WIELANDT

  5 jaar geleden
  mij, ma werd ook onderschat , in wo2 zorgde ze er voor dat ik in 1943 te eten kreeg en niets te kort kwam,,,r.i.p moeder !
 • Marina Becqué

  5 jaar geleden
  Wat een zure reacties altijd. Zij worden uitgenodigd voor een leuk, nieuw programma en het is net mooi dat Shania zo opkomt voor haar mama!
 • gustaaf carpels

  5 jaar geleden
  Lief van de dochter he
 • Erik Audenaert

  5 jaar geleden
  Ze gaan niet eens naar school om alles te kunnen , zo een talent heeft niemand . Had ik dat ook maar .
 1. Georges-Louis Bouchez doet ook dit jaar mee aan de Gouden Formule 1: “Verstappen is een vechter en een goede coureur, maar Hamilton is meer een ster”
  Gouden Formule 1
  1

  Georges-Louis Bouchez doet ook dit jaar mee aan de Gouden Formule 1: “Verstappen is een vechter en een goede coureur, maar Hamilton is meer een ster”

  Formule 1-fanaat Georges-Louis Bouchez zit komend weekend op het puntje van zijn stoel voor de GP van Spanje. Als grote Lewis Hamilton-fan hoopt de voorzitter van de MR dat de zevenvoudige wereldkampioen Max Verstappen en Sergio Pérez een hak kan zetten. Wie denk jij dat op het hoogste schavotje zal staan? Speel nu mee met de Gouden Formule 1 en bewijs dat jij de grootste Formule 1-kenner bent.
 2. GEZIEN? ‘Patiënt Dompi’: “De strafste uitspraken kwamen niet uit de mond van Dominique Van Malder”
  PREMIUM
  TV
  1

  GEZIEN? ‘Patiënt Dompi’: “De strafste uitspraken kwamen niet uit de mond van Dominique Van Malder”

  “Ik heb schrik om een gehalveerde versie van mezelf te worden.” Dat Dominique Van Malder (47) met een bang hartje naar z'n gastric bypass toeleeft, is sinds woensdagavond op Play4 te zien in de vierdelige docureeks ‘Patiënt Dompi’. Daarin onderzoekt de acteur en tv-maker hoe het zover is kunnen komen en praat hij met dokters, diëtisten, psychologen en geliefden over de ingreep. Van Malder laat in z'n ziel kijken, net zoals Jeroen Meus, Jeroom en Pedro Elias dat eerder al in openhartige docureeksen deden. Is ‘Patiënt Dompi’ even beklijvend? En is een gastric bypass meer dan ‘een makkelijke oplossing om gewicht te verliezen’?