Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Shana Goossens over pijnlijke liefdesbreuk met Junior Planckaert : “Vrienden blijven? Ik denk niet dat hij daar behoefte aan heeft”

ShowbizzBijna een jaar geleden werd ze met grote trom binnengehaald in ‘Château Planckaert’, als de nieuwe vriendin van Junior. Maar in het nieuwe seizoen is er geen spoor meer te bekennen van Shana Goossens (28). Voor het eerst sinds ze uit elkaar gingen, doorbreekt Shana het stilzwijgen: ze vertelt over haar relatie met de jongste Planckaert en waar het fout liep. “Ik heb heel diep gezeten, maar ik heb mijn leven opnieuw in handen genomen en ben gelukkig.”

12 reacties

 • Dick De Zeure

  1 jaar geleden
  Ze hebben het zelf gezegd, het liefje van junior moet een echte Planckaert worden! Dus dat betekent dat de juffrouw in kwestie zichzelf moet kunnen wegcijferen en braafjes in het gelid lopen. Zwijgen en werken dus, een verstandige vrouw blijft ver weg van die bende!
 • nicole vandeghinste

  1 jaar geleden
  Familie die om aandacht blijft roepen, niks anders
 • Bob Fréson

  1 jaar geleden
  Ik heb ze nog niet veel zien werken. Ja voor de schijn ja voor het tv programma, maar het echte werk wordt geleverd door een pak andere vakmannen denk ik. En als liefje van, moet ge vooral goed kunnen koken, heel veel poetsen, goed helpen bij verbouwingen en u ook nog laten belachelijk maken, en met uw voeten laten spelen voor de televisie. Veel moed!
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Een meisje met handen aan haar lijf en een sterke ruggengraat dat heeft junior nodig geen stadsjuffertje !
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Sorry, maar dat meisje paste echt niet bij die Junior. Dat meisje zal wel haar type jongen tegenkomen.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.