ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

‘Sesamstraat’-acteur Aart Staartjes (81) overleden na zwaar verkeersongeval

ShowbizzDe Nederlandse Aart Staartjes is vandaag, zondag, op 81-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval. Dat heeft zijn zoon laten weten. De Sesamstraat-acteur wordt in besloten kring begraven.

38 reacties

 • Heidi Diels

  2 jaar geleden
  Dit is toch wel eeuwige zonde ! Zo ne mooie mens ! Rust in vrede, Aart !
 • Marc Steyaert

  2 jaar geleden
  Zonde, mijn deelneming aan familie en vrienden Marc Steyaert
 • Ronald Beintema

  2 jaar geleden
  Beste Aart, ik had je graag nog eens gesproken....je woonde vlakbij in Dronrijp.... Wij zullen je missen....Rust in vrede!!!
 • Koenraad Verstraeten

  2 jaar geleden
  De fillem van Ome Willem, waarin hij acteerde is nostalgie, maar herinnert u zich, en dat is nog langer geleden, de "Stratemaker-op -zee-show"; nou dàt was kostelijk en typisch Nederlands jeugd-cabaret avant la lettre! Iemand???... R.I.P., beste Aart en dank je wel!!
 • Wilfried Vanden Berg

  2 jaar geleden
  Heel veel sterkte aan de familie. Heb Aart destijds in de jaren 70 leren kennen in de toenmalige reeks: De Stratenmaker op Zee show" en die was ook ongelooflijk .
 1. ‘The Voice of Holland’-coach Angela Groothuizen reageert op alle ophef: “De berichten en mails van mijn talenten stromen binnen”
  Showbizz

  ‘The Voice of Hol­land’-coach Angela Groothui­zen reageert op alle ophef: “De berichten en mails van mijn talenten stromen binnen”

  Er blijven maar reacties komen op het schandaal binnen ‘The Voice of Holland’. Verschillende grote namen waaronder Ali B (40) en Marco Borsato (55) worden beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. De Nederlandse zangeres Angela Groothuizen (62), die in het verleden als coach te zien was in de talentenjacht, reageerde ondertussen ook op de situatie. “Net heb ik de zorgvuldig gemaakte aflevering van ‘BOOS’ bekeken en ik zit hier woedend na te trillen”, klinkt het op Instagram.