Sergio post zijn eerste kookvideo en krijgt meteen op zijn donder van zijn eigen moeder

Sergio
Facebook Sergio
Dat Sergio geen keukenprins is, demonstreert hij met veel zin voor humor in zijn allereerste kookvideo. De zanger kreeg na het posten van het filmpje op Facebook wel meteen op zijn donder van zijn eigen moeder, die volgens hem compleet over haar toeren was.

Sergio vroeg zijn 5.000 volgers op sociale media of zij geïnteresseerd waren in een filmpje waarin hij zijn kookkunsten zou tonen. De vereiste 1.000 likes waren op een wip binnen en de artiest ging dan ook enthousiast aan de slag. In het filmpje ‘Koken met Sergio’ is te zien hoe hij op zijn typische manier een cassoulet uit blik in de microgolf opwarmt en tijdens het wachten zijn blikje cola uitschenkt en een Frans brood uit de supermarkt in stukjes breekt. Tussendoor knuffelt en zoent hij zijn hond, die Sergio’s gezicht likt.

“Voilà, het moest er eens van komen”, schreef hij bij het eindresultaat. “6-sterrenchef Sergio neemt jullie mee naar de wondere wereld van het culinaire. Topgerechten gemaakt voor ieders portemonnee, simpel uitgelegd voor je volgende eetfestijn: enjoy en smakelijk.”

Zijn volgers vonden het geestig en geslaagd. Behalve zijn moeder. Want de zanger liet snel daarna weten: ‘Allez, mijn moeder heeft gebeld en was nogal over haar toeren. Ze vindt het echt niet kunnen om een kookprogramma te presenteren met je gat half bloot, waarin je met je vinger proeft terwijl je de hond juist hebt gestreeld en waarin de stoelen in de keuken zo vuil zijn. Enfin, ik ben nu gestraft, want ik mag drie weken niet meer buiten komen!’

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Loesje Vranken

  Haha keigrappig gedaan ! Hij heeft er over nagedacht. Volgende keer bretellen aandoen, deksel op uw gerecht ( = geen spet vlekken in uw micro ) en niet aan uw vingers likken (hond) Dus uw mama heeft gelijk maar vind het ook heel grappig, weet ik zeker. ( is da nu echt lekker zoiets uit een doos want zoiets koop ik nooit ???)

 • Fred Debroek

  Tof, maakt mijn dag goed.

 • nivarlet jacques

  Maar het is en blijft hilarisch. Toch goed gedaan. Ik wacht op je volgende stoten.

 • Marc Sierens

  Bij die zijn alle middelen goed om maar in de aandacht te komen.mensen toch