Sergio opende webshop met zoon Gill: “Het brengt ons dichter bij elkaar”

Sergio Quisquater en zijn zoon Gill.
Steven Geys Sergio Quisquater en zijn zoon Gill.
Spitsvondig businessmodel in coronatijden. Wie voor 550 euro bestelt in de nieuwe webshop van Serge Quisquater (54) en zijn zoon Gill (28), krijgt er een miniconcert van Sergio bovenop. “Zo blijf ik tenminste bezig”, zegt de zanger in Dag Allemaal.

Wie een gesigneerd exemplaar van Sergio’s nieuwe album ‘Ik Ben Sergio’ wil, kan dat bestellen op stealthedeal.be. “Ik heb die online winkel opgericht met mijn pa”, legt zoon Gill uit. “We zijn tot vijf uur ’s nachts bezig geweest om alle cd’s te verpakken en in de bus van de fans te gaan stoppen. We verkopen ook alcoholgeldispensers, dameskleding, bureau­stoelen... Nu we in volle opstart zitten, staat ons huis vol met onze producten. (lacht) Wie voor meer dan 750 euro aankoopt, krijgt er een leuke extra bovenop. We hebben in onze living een podium gebouwd en sfeerverlichting opgehangen. Pa zal er dan drie verzoeknummers live zingen voor de klant.” “Dat brengt natuurlijk niet zoveel op als gaan optreden”, pikt Sergio in. “Maar het is toch een leuke en originele manier om bezig te blijven deze zomer. En ’t is plezant om samen te werken met mijn zoon, dat brengt ons dichter bij elkaar. Gill en ik pakken alle cd’s en producten samen in en brengen die dan rond met de camionette van mijn broer.”

Lees ook:

Sergio post zijn eerste kookvideo en krijgt meteen op zijn donder van zijn eigen moeder

Sergio en zijn gezin keren in ‘Groeten uit’ terug naar het jaar 1977: “Dat kindse van toen gaat er nooit uit” (+)

Sergio blikt in ‘Vandaag’ terug op dertigjarige carrière: “Mijn kas is te groot, mijn beentjes te klein en mijn kop te dik”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.