Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Sergio maakt comeback als presentator: “Toen vond ik mezelf het mannetje, mijn diagnose is wel anders nu”

TVDe opvallendste naam in het najaar van VTM? Sergio Quisquater (56). Het geblokte stukje televisiegraniet maakt in ‘De Sterkste Handen’ na jaren zijn comeback als presentator. Een hereniging met de zender waar hij destijds in onmin vertrok. “Mijn leven was te vluchtig toen en ik werd geleefd”, blikt hij terug. “Nu kijk ik daar met een heldere blik op terug.”

7 reacties

 • willy zachel

  5 maanden geleden
  Sinds ik hem heb bezig gezien bij zijn deelname op Expeditie Robinson waar ze hem om die reden ook vlug naar huis stuurde moet ik van dat arrogant degoutant manneke niks meer weten ! Daarvoor vond ik hem ook erg sympathiek maar daar liet hij zijn ware aard zien en dat was zéér vér van sympathiek het was ergerlijk en degoutant
 • Raoul Rouma

  5 maanden geleden
  Eindelijk een mens van vlees en bloed. Géén ijdeltuit die zich wil manifesteren. Een MAN naar mijn hart. Véél succes je gaat dat perfect doen.
 • Carl Peeters

  5 maanden geleden
  Nog een bijkomend flutprogramma. Gelukkig zijn er nog andere zenders.
 • Dirk Willems

  5 maanden geleden
  Een echte topkerel, zie en hoor hem heel graag bezig. Ik wens hem veel succes toe.
 • Jan Deloof

  5 maanden geleden
  Een goede zaak. Altijd al sympathiek gevonden.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.