Sergio Herman speelt privékok voor BV’s en hun moeder

Achter het staalharde imago - denk maar aan 'Mijn Pop-uprestaurant' - van sterrenchef Sergio Herman gaat een gevoelig man schuil. Dat moet blijken in het nieuwe VTM-programma ‘La Mamma’, waarin Sergio Bekende Vlamingen en hun moeder interviewt en voor hen kookt. 
Sergio Herman.
VTM Sergio Herman.

Vanaf 19 december belt Sergio Herman zes maandagen na elkaar aan bij de ouderlijke woning van Tine Embrechts, Kobe Ilsen, Evi Hanssen, Jens Dendoncker, Christoff en Marco Borsato. De topchef gaat eerst boodschappen doen, ontdekt daarna de keuken van de mama’s en bereidt tenslotte het lievelingsgerecht van de mama in kwestie. Aan het einde van het programma vertelt de BV in een boodschap aan haar of zijn moeder waarom zij zo uitzonderlijk is.

‘La Mamma’ loopt tot eind januari en wordt dan opgevolgd door een nieuwe reeks van ‘Groeten Uit’ of een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. 

Christoff en zijn moeder.
Photo News/Westerling Christoff en zijn moeder.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frank Van den bogaerd

  Leuk,kijk er al naar uit,als je je omringt met een goed team die je veel vertrouwen geeft dan kan je dit alles doen met goede restaurants waar je klanten kan verwennen

 • Jacques Pauwels

  Djeezes....die bv's komen mij de strop uit...arm vlaanderen.

 • Henri Hendrickx

  Het zoveelste VTM-programma voor en met BV'tjes.. wat een "verrijking"!

 • Marc Geerts

  Een goede chef staat in zijn eigen keuken maar dankzij wie kent wie krijg je zelfs sterren als je nooit in je eigen keuken aanwezig bent. Voor mij mag die wauwelaar zelfs niet komen koken.