Sergio Herman opent exclusief restaurant in Studio 100 Pop-Up Theater

Mijn Pop-Uprestaurant 2017
Speciaal voor de spektakelmusical '40-45' creëert topchef Sergio Herman een nieuwe gastronomische ervaring. Samen met Gert Verhulst opent hij vanaf 7 oktober 2018 de Churchill Club, een tijdelijk exclusief restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

De Churchill Club wordt de ultieme VIP-formule van de nieuwe theatersensatie ’40-45’, en tilt de beleving op culinair vlak naar het hoogste niveau. Men geniet er van een bijzonder welkom, beleeft de voorstelling vanop de eerste rijen en geniet voor en na de musical van het beste wat Sergio Herman te bieden heeft. Een bezoek aan de ‘Churchill Club’ is een exclusieve beleving voor alle zintuigen en een voorstelling van wereldformaat en een culinaire hommage.

In de Churchill Club willen Sergio Herman en Gert Verhulst eer betonen aan de Britse eerste minister die verdomd goed wist hoe belangrijk de culinaire omkadering was bij politieke en diplomatieke onderhandelingen. De Churchill Club is ook vernoemd naar de acht piepjonge Deense studenten die, met hun gelijknamige verzetsgroep, ten noorden van Jutland 25 sabotagedaden uitvoerden tegen de Duitse bezetter. Eigenzinnige, onvervaarde lefgozers: onvoorspelbaar en doortastend. Creatief en rebels. En laat die predicaten nu ook treffend zijn voor sterrenchef Sergio Herman.

Gepassioneerd

"Werken met gepassioneerde mensen is wat ik het liefste doe. Ik ben dan ook erg blij dat Gert Verhulst me gevraagd heeft om in dit unieke project te stappen", zegt Sergio. "De passie spat ervan af! Diezelfde passie zal je ook proeven in de gerechten die ik speciaal voor onze gasten minutieus zal samenstellen".

"Ik ben heel trots dat Sergio mee zijn schouders onder dit mooie project wil zetten. Hij behoort immers tot de absolute top in zijn vak. Het wordt een unieke ervaring", besluit Gert Verhulst.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Daemen

    Het kost slechts 499 euro per persoon !!!!