Sergio Herman gaat zelf weer koken in nieuwe zaak

Sergio Herman
Joel Hoylaerts / Photonews Sergio Herman
Topchef Sergio Herman heeft vele culinaire zaken op zijn naam staan, maar binnenkort gaat hij ook zelf weer koken in een nieuw restaurant dat momenteel nog gebouwd wordt.

Dat restaurant komt er in de Zeeuws-Vlaamse Sluis, daar had hij eerder al de succesvolle zaak ‘Oud Sluis’. “Het wordt een privé­restaurant waar ik een keer of acht per maand ga koken”, zegt Herman in Het Nieuwsblad. “Niet meer elke dag, dat heb ik gehad.”

Herman heeft naast het nieuwe project ook al twee filialen van zijn Frites Atelier, in Antwerpen en Brussel. Daar serveert men frietjes op culinaire wijze. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Debaus

  Eindelijk. Dikwijls genoten in Oud Sluis. God is terug.

 • Germain De Block

  Zouden moeten verplicht worden om te koken als men er zoveel voor moet neertellen.

 • guido vermeyen

  Waar blijft hij zijn "eters" halen, wie kan dat eten betalen ? Waarschijnlijk het stadsbestuur zelf, who cares...of blijft het publiek weg, want alle dagen 50 man betalen is niet voor de poes...

 • Philomena Vanderweyen

  Wens je heel veel succes Sergio,maar vergeet vooral niet te genieten van alles wat je al bereikt hebt.