Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten /Photo News
Volledig scherm
© Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten /Photo News

Sergio Herman breidt imperium uit met zomerse pop-up: “Ik heb als jongen gevloekt op die mossels. Stinken! En nu kan ik niet meer zonder”

ShowbizzDat heet dan een terugkeer naar de Zeeuwse roots. Waar de jonge Sergio Herman ooit zwoer nooit meer in de buurt van een mosselpot te komen, serveert de intussen 51-jarige versie ze vanaf donderdag gewoon zes weken lang op het strand van Zeebrugge. Het zoveelste project van de — schrappen wat past — ondernemer/chef: “Al doe ik niets liever dan zelf aan het fornuis staan. Dat blijft het àllermooiste.”

13 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 jaar geleden
  Als mosselen stinken , zijn ze niet vers .
 • Eric Raes

  2 jaar geleden
  Die man is echt gek in zijn prijzen, voor die prijs kan je 20kg mosselen kopen, en zijn menu's kan iedereen klaarmaken, hij zwemt in het geld van iedereen zoals de mosselen in zee, echt een profiteur, mij daar nooit gezien!
 • Linda D'Haese

  2 jaar geleden
  Ja er is met niks anders ook zo veel te verdienen en ge hebt er ook weinig werk aan 5 tot 6 euro de kg 1,2kg in een kom op minder dan 5 minuten klaar een beetje frieten en extra betalen voor mayonaise en nog wat extra frieten en dit voor 30 euro en dan laten ze je lang wachten zodat ge nog wat meer drinkt
 • Peeters pierre

  2 jaar geleden
  Voor mosselen gereed te maken heb ik de Sergio nie nodig, veel te veel showman , en voor wat hij daarvoor vraagd, kan je er voor 10 man zelf maken
 • JP Clemens

  2 jaar geleden
  Als die Mosselen bij Hermans stinken mag hij ze zelf nuttigen, ik zal mijn mosseltjes wel zelf klaar maken en ga ze zelf halen in Yerzeke en heb 10 porties voor het geld dat Hermans voor één portie vraagt, maar goed voor Hermans dat er nog Belgen zijn die mosselen eten en zo zot zijn om prijzen van kaviaar te betalen bij Hermans!!!
 1. KIJK. 'Temptation' Megan gearriveerd in Dubai na rel om belastingen
  Play
  Showbizz

  KIJK. 'Temptation' Megan gearri­veerd in Dubai na rel om belastin­gen

  ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever heeft flink wat problemen gekregen door haar uitspraken over het (niet) betalen van belastingen. Vorige week stond de politie bij haar op de stoep en sindsdien loopt er een onderzoek vanwege belastingfraude. Toch kijkt Megan naar een manier om niet meer te moeten betalen: verhuizen naar Dubai. “Ik wil zo snel mogelijk weg uit België zodat ze mij niet meer kunnen lastigvallen. Volgende week ga ik naar daar om een appartement te zoeken”, zei ze begin deze week. Amper één dag later was ze echter al voorzichtiger: “Ik en mijn vriend vertrekken donderdag op vakantie, maar we keren daarna terug. Maar ter plekke zullen we de opties eens bekijken.” Inmiddels zijn Megan en haar vriend gearriveerd in het emiraat en klaar om aan hun zoektocht te beginnen.
 2. Karen Damen haakt af als speurder in ‘The Masked Singer’: “Ik denk dat er opluchting is bij de mensen in de pakken”
  Play
  Showbits
  8

  Karen Damen haakt af als speurder in ‘The Masked Singer’: “Ik denk dat er opluchting is bij de mensen in de pakken”

  Op 3 februari start het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Met de nieuwe presentator Jens Dendoncker, maar zonder Karen Damen, toch al twee seizoenen een vaste waarde in het speurdersteam. Zij maakte van fervent namen droppen een echte sport. En zij durfde er al eens ‘bonk’ op te zitten. Houden de speurders in seizoen 3 nog stand zonder de sterkste schakel? Senne polst ernaar bij Jens Dendoncker in een nieuwe Showbits.