Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten /Photo News
Volledig scherm
© Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten /Photo News

Sergio Herman breidt imperium uit met zomerse pop-up: “Ik heb als jongen gevloekt op die mossels. Stinken! En nu kan ik niet meer zonder”

ShowbizzDat heet dan een terugkeer naar de Zeeuwse roots. Waar de jonge Sergio Herman ooit zwoer nooit meer in de buurt van een mosselpot te komen, serveert de intussen 51-jarige versie ze vanaf donderdag gewoon zes weken lang op het strand van Zeebrugge. Het zoveelste project van de — schrappen wat past — ondernemer/chef: “Al doe ik niets liever dan zelf aan het fornuis staan. Dat blijft het àllermooiste.”

13 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  4 maanden geleden
  Als mosselen stinken , zijn ze niet vers .
 • Eric Raes

  4 maanden geleden
  Die man is echt gek in zijn prijzen, voor die prijs kan je 20kg mosselen kopen, en zijn menu's kan iedereen klaarmaken, hij zwemt in het geld van iedereen zoals de mosselen in zee, echt een profiteur, mij daar nooit gezien!
 • Linda D'Haese

  4 maanden geleden
  Ja er is met niks anders ook zo veel te verdienen en ge hebt er ook weinig werk aan 5 tot 6 euro de kg 1,2kg in een kom op minder dan 5 minuten klaar een beetje frieten en extra betalen voor mayonaise en nog wat extra frieten en dit voor 30 euro en dan laten ze je lang wachten zodat ge nog wat meer drinkt
 • Pierre Peeters

  4 maanden geleden
  Voor mosselen gereed te maken heb ik de Sergio nie nodig, veel te veel showman , en voor wat hij daarvoor vraagd, kan je er voor 10 man zelf maken
 • JP Clemens

  4 maanden geleden
  Als die Mosselen bij Hermans stinken mag hij ze zelf nuttigen, ik zal mijn mosseltjes wel zelf klaar maken en ga ze zelf halen in Yerzeke en heb 10 porties voor het geld dat Hermans voor één portie vraagt, maar goed voor Hermans dat er nog Belgen zijn die mosselen eten en zo zot zijn om prijzen van kaviaar te betalen bij Hermans!!!
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Al zeker één finaleticket uitgedeeld en intieme scheerpraktijken bij de CD&V: dit was ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV
  12

  Al zeker één finaletic­ket uitgedeeld en intieme scheerprak­tij­ken bij de CD&V: dit was ‘De Slimste Mens’

  Voor het eerst dit seizoen vierde de ‘girlpower’ hoogtij in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De dames waren aan de macht met revelatie Gloria Monserez (20) en toekomstig ex-K3'tje Klaasje Meijer (26) als deelnemers en Jennifer Heylen (30) en Serine Ayari (30) als juryleden. Joachim Coens (55) liet zich echter niet intimideren door al dat vrouwelijk geweld. Al ging op het einde wel opnieuw een dame met de overwinning aan de haal.