Exclusief voor abonnees

Sergio en zijn gezin keren in ‘Groeten uit’ terug naar het jaar 1977: “Dat kindse van toen gaat er nooit uit”

Sergio met zijn kinderen Steffi en Gill en zijn vrouw Sophie in 'Groeten uit'.
VTM Sergio met zijn kinderen Steffi en Gill en zijn vrouw Sophie in 'Groeten uit'.
“Onze papa was precies een kleine in een snoepwinkel. Alles was leuk, alles was mooi.” Steffi Quisquater (21) wist niet wat ze zag toen ze haar vader dolenthousiast en met fonkelende oogjes in een berg oude elpees zag duiken. Met het hele gezin keren ze vanavond in ‘Groeten Uit’ terug naar 1977, het jaar dat Sergio twaalf werd. “Dat kindse gaat er nooit uit.”
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Filip Desmedt

    1977 , toen was ik 15 jaar , wat een tijd , toen was geluk nog gewoon , we waren tevreden met weinig , er was geen internet , geen gsm , en noem maar op ... Op tv had je prachtige shows van Andre van Duin , van Berend Boudewijn , enz je had series als Mannix , je had avro's toppop , je had Veronica , de opkomst van de disco ...De 50 cc-tjes van suzuki en yamaha , Man wat een tijd ....