Sekswerkers getuigen: "De meeste mensen gaan er goed mee om, maar sommige mannen blokkeren me op datingapps."
Volledig scherm
PREMIUM
Sekswerkers getuigen: "De meeste mensen gaan er goed mee om, maar sommige mannen blokkeren me op datingapps." © RV

Sekswerkers getuigen: “In het begin dacht ik ook dat ik voor 50 euro zonder condoom moest vrijen”

TVIn de Canvas-reeks ‘Sekswerkers’ interviewt Gilles De Coster mensen met het oudste beroep ter wereld. Doen ze het uit nieuwsgierigheid of uit geldgebrek? Vinden ze het echt leuk, of is het ‘van moeten’? Vier van hen vertellen honderduit over vreemde verzoeken, moeilijkheden om een erectie te krijgen en hoeveel het sekswerk eigenlijk opbrengt. “Op de parking zag ik een man met een geweer op me afstevenen.”

 1. Davina Michelle over haar Vlaamse ‘zusje’: “Ik snap heel goed wat Camille nu meemaakt”
  Play
  Showbizz
  1

  Davina Michelle over haar Vlaamse ‘zusje’: “Ik snap heel goed wat Camille nu meemaakt”

  Maandagavond staat Davina Michelle centraal in de laatste ‘Liefde voor Muziek’ van dit seizoen. Ze is een superster in Nederland, maar was lange tijd een nobele onbekende in Vlaanderen. Ook al scoorde ze een monsterhit met ‘Hoe het danst’, samen met Marco Borsato en Armin van Buuren. Dankzij ‘Liefde voor Muziek’ is Davina nu wel een bekend gezicht en leert ze ook Vlaamse artiesten beter kennen. Zoals haar ‘zusje’ Camille. Al krijgt ze die naam amper over haar lippen en heeft ze het steevast over ‘Camiel’ in haar interview met Jarne. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.